Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Liebherr взе участие на престижния панаир IFA 2019 12.09.2019 г.

„Liebherr-Hausgeräteи тази година взе участие в Международния панаир за потребителска електроника (IFA)“, съобщиха за Борса.bg от българското дружество Либхер-Хаусгерете Марица, част от международния концерн Liebherr. Престижният форум се проведе в гр. Берлин в периода от 6 до 11 септември 2019 г.

 

 

„Тази година подготвихме мащабно представяне на нашите продукти в зала 2.1, щанд 201, който бе с площ от около 1900 m2 ”, коментираха от международната компания.

 

Посетителите на изложението научиха за DuoCooling, внедрени в продуктите на Liebherr-Hausgeräte, както и за интелигентната технология SmartDevice. Воден от идеята за здравословния хранителен режим, производителят внедрява технологията BioFresh, която запазва свежестта на хранителните продукти.

 

По думите на екипа на технологичния лидер, водещата концепция, около която се създават домакинските уреди, е удовлетворяването на индивидуалните потребности на клиентите.

 

Екипът на Liebherr-Hausgeräte акцентира и върху атрактивния творчески проект MyStyle, на който гостите на панаира имаха удоволствието да се насладят.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6