Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

E.ON приключи изграждането на мрежа за електромобили в Румъния 13.02.2020 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

E.ON Energia Romania пусна в експлоатация нова станция за бързо зареждане на електрически превозни средства, разположена в Търгу Муреш, централна Румъния, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Така дружеството завършва т.нар. „електрическа магистрала“ по маршрута Яши-Георгени-Търгу Муреш.

 

 

Собствениците на електрически автомобили вече могат да използват инфраструктурата за зареждане по целия маршрут, която разполага с общо 7 станции. Към момента компания E.ON Energia Romania работи и по друга подобна мрежа за електромобили по маршрута Яши-Букурещ, за която са вече изградени 8 пункта за зареждане. Дружеството планира построяването на станция и в гр. Ръмнику Вълча.

 

Инициативата на E.ON Energia Romania е част от проекта „NEXT-E“, който е съфинансиран от европейски фондове. Като партньор на проекта, румънската фирма MOL също планира инсталирането на още 21 зареждащи станции в страната през следващите години.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Schneider Electric с отличие от Employer Branding Awards

  Компанията бе отличена в категорията Employer Brand Leader. Приза Schneider Electric сподели с Кока-Кола Хеленик. Церемонията по връчване на престижните HR награди се проведе на 13 февруари 2020 г. в хотел Новотел София в столицата.

 • Career Show 2020 отново ще събере работодатели и топ таланти

  За втора поредна година кариерното изложениеCareer Show ще събере утвърдени работодатели и квалифицирани кадри под покрива на зала Арена Армеец в столицата, споделиха за Борса.bg от организаторите. Мероприятието ще се проведе на 10 септември.

 • Станка Стоянова е новият мениджър „Човешки ресурси“ на R&M

  Професионалният опит на г-жа Стоянова е изцяло в управлението на човешките ресурси в компании като Кроношпан, Германос и УниКредит лизинг. Преди да стане част от екипа на R&M, в продължение на 7 години тя работи в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.

 • Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите

  Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 • Един работен ден на инж. Иванов от Костал

  Подробности за работата в международната компания Костал България Аутомотив и коментара за техническото образование у нас на инж. Костадин Иванов – новият гост в рубриката на Инженер.bg „Един работен ден на...“ , четете в следващите редове.

 • ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на БАУХ

  „ЧЕЗ България бе сред претендентите за Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2019 г.“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Отличията бяха раздадени на церемония, която се проведе на 28 януари 2020 г. в Sofia Live Club в София.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6