Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Chaos Group разширява продуктите и услугите си 04.03.2021 г.

In English  In Macedonian   In Romanian  In Serbian

 

Българската софтуерна компания Chaos Group ще разшири своето присъствие в сферата на технологиите за компютърна графика, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Фирмата обновява своето портфолио от продукти и услуги за фотореалистични изображения и анимация и цели да предостави цялостни решения за работа на дизайнерите и 3D артистите.


 

Новите решения на Chaos Group включват технологиите за обработка и достъп до изображения в реално време Chaos Vantage, V-Ray Vision, услугата за лесна и бърза онлайн обработка на изображения Chaos Cloud, онлайн платформата с 3D модели и материали с високо качество Chaos Cosmos, както и много други предложения за потребителите.

 

Освен това Chaos Group променя и своята бранд идентичност, като вече ще оперира под името Chaos. Новата визуална идентичности на компанията и на продуктите е разработена със съдействието на британската агенция Uniform.

 

Chaos Group е основана от Владимир Койлазов и Петър Митев. С помощта на продуктите на компанията са реализирани филми като Game of Thrones, Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom и др. За технологията за 3D визуализация V-Ray през 2017 г. Владимир Койлазов получи наградата на Американската филмова академия в категория „Научни и инженерни технологии“ за цялостен принос към киноиндустрията.

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6