Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Alumlight Production стартира проекти на в Сърбия 07.03.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Израелската компания Alumlight Production LTD, която се занимава с проектиране, разработване, производство и търговия с кофражни и други видове строителни системи, вече има представителство в Сърбия и ще изгради свой склад в гр. Валево, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Alumlight разполага с логистичен център в Парк Мево Кармел, Израел, а кофражният завод се намира в с. Кфар Тавор. Израелската фирма си партнира с компанията Optimus, като заедно планират да участват в 45-тия търговски панаир в Белград през април.

 

Alumlight ще бъде част и от изграждането на два нови проекта в Сърбия. Първият е строежа на лекоатлетически стадион в гр. Кралево.В рамките на втория, заедно с Ingrap-omni, ще участва в полагането на жп участъка Инджия-Нови Сад, който е част от международния проект за високоскоростна жп линия между Будапеща и Белград.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • Райхле и Де-Масари връчи вътрешни награди за сътрудничество

  Райхле и Де-Масари България Пръдакшън връчи вътрешнофирмени награди за добро сътрудничество, а големият победител е IT отделът. Сътрудничеството е сред най-важните корпоративни ценности за компанията, част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6