Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

AББ България модернизира базата си в гр. Севлиево 09.10.2019 г.

„Бизнесът „Енергийни мрежи” на АББ България обнови своята производствена база в гр. Севлиево. Реновирани са производствените мощности, както и административната сграда“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

Базата на АББ България в града е разположена на площ от 14 500 m2, а в нея се осъществяват дейности, свързани с инженеринг, монтаж и изпитване на ключови силови компоненти за газоизолирани КРУ и генераторни прекъсвачи. В завода се произвеждат още комплектни кондензаторни уредби, батерийни системи за съхранение на енергия и разединители.

 

„Проектът на сградата се основава на идеята за „LEAN производство”, според която производствените процеси се оптимизират, за да се редуцира времето, пространството и използвания капитал. Концепцията използва техники, с които да се достигне най-добро качество в съответствие с критериите на индустрията“, обясниха от екипа на АББ България.

 

„С базата си в гр. Севлиево ще засилим своята производствена мрежа на регионално и глобално равнище. Ще осигурим и доставките на компоненти с високо качество, което от своя страна, ще подобри ефективността при обслужването на нашите клиенти“, заяви г-н Джузепе Русо, управител на АББ България – клон Севлиево.

 

Обновяването на базата показва новаторския подход на дружество. Тази промяна не е само във външния облик на сградата, а тя ще стимулира служителите ни да работят в името на една по-интелигентна, по-силна и по-зелена компания“, сподели изпълнителният директор на АББ България – г-н Марсел ван дер Хук.

 

Заводът в гр. Севлиева става собственост на АББ България през 1996 г., а от тогава организацията е инвестирала в разрастването и развитието на фабриката. Към момента там работят повече от 400 служители.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АББ България

HR новини

 • Намери посоката! Ела на „Ден на кариерата“ във ВТУ „Т.Каблешков“

  За шести пореден път Център за кариерно развитие към Висше транспортно училище (ВТУ) „Тодор Каблешков“ организира изложението за работодатели „Ден на кариерата“, научи Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои от 10 ч. на 17 октомври.

 • Оптимизирайте HR процесите в компанията с ТехноЛогика

  Нуждаете се от единна интегрирана система, която да ви помогне да управлявате най-ценния ресурс – човешкия капитал? ТехноЛогика има решение за вас. Компанията представи нов български софтуер, който автоматизира HR процесите в малките и средни предприятия.

 • Един работен ден на Петър Телчаров от Либхер-Транспортейшън

  Как да ръководиш хора, така че работата да тече по възможно най-добрия начин? Как да създадеш обстановка на колегиалност и доверие? Днес на гости ни е Петър Телчаров – програмист на машини с ЦПУ в Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно

  Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение намериха от Луфтханза Техник София, които обособиха т.нар. „Parent-Child“ офис, осигуряващ комфорт на родителите и малчуганите.

 • Новият завод на Биовет в Пещера разкрива над 200 работни места

  На 16 септември т. г. един от водещите европейски производители на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства Биовет официално откри своя нов завод в гр. Пещера, научи Борса.bg от българското дружество.

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6