Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

AББ България модернизира базата си в гр. Севлиево 09.10.2019 г.

In Macedonian

 

„Бизнесът „Енергийни мрежи” на АББ България обнови своята производствена база в гр. Севлиево. Реновирани са производствените мощности, както и административната сграда“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

Базата на АББ България в града е разположена на площ от 14 500 m2, а в нея се осъществяват дейности, свързани с инженеринг, монтаж и изпитване на ключови силови компоненти за газоизолирани КРУ и генераторни прекъсвачи. В завода се произвеждат още комплектни кондензаторни уредби, батерийни системи за съхранение на енергия и разединители.

 

„Проектът на сградата се основава на идеята за „LEAN производство”, според която производствените процеси се оптимизират, за да се редуцира времето, пространството и използвания капитал. Концепцията използва техники, с които да се достигне най-добро качество в съответствие с критериите на индустрията“, обясниха от екипа на АББ България.

 

„С базата си в гр. Севлиево ще засилим своята производствена мрежа на регионално и глобално равнище. Ще осигурим и доставките на компоненти с високо качество, което от своя страна, ще подобри ефективността при обслужването на нашите клиенти“, заяви г-н Джузепе Русо, управител на АББ България – клон Севлиево.

 

Обновяването на базата показва новаторския подход на дружество. Тази промяна не е само във външния облик на сградата, а тя ще стимулира служителите ни да работят в името на една по-интелигентна, по-силна и по-зелена компания“, сподели изпълнителният директор на АББ България – г-н Марсел ван дер Хук.

 

Заводът в гр. Севлиева става собственост на АББ България през 1996 г., а от тогава организацията е инвестирала в разрастването и развитието на фабриката. Към момента там работят повече от 400 служители.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АББ България

HR новини

 • Станка Стоянова е новият мениджър „Човешки ресурси“ на R&M

  Професионалният опит на г-жа Стоянова е изцяло в управлението на човешките ресурси в компании като Кроношпан, Германос и УниКредит лизинг. Преди да стане част от екипа на R&M, в продължение на 7 години тя работи в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.

 • Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите

  Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 • Един работен ден на инж. Иванов от Костал

  Подробности за работата в международната компания Костал България Аутомотив и коментара за техническото образование у нас на инж. Костадин Иванов – новият гост в рубриката на Инженер.bg „Един работен ден на...“ , четете в следващите редове.

 • ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на БАУХ

  „ЧЕЗ България бе сред претендентите за Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2019 г.“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Отличията бяха раздадени на церемония, която се проведе на 28 януари 2020 г. в Sofia Live Club в София.

 • AББ се включи във второто издание на „Обядвай с шефа на...“

  Един от кандидатите ще получи възможността лично от г-н Уве Чирнер – управител на АББ България – клон Раковски, да научи повече за дейността на дружеството у нас, както и какви са задълженията и предизвикателствата в управлението на компанията.

 • Фесто Производство получи награда за „Най-добра HR практика“

  Фесто Производство получи първа награда в категорията „Най-добра HR практика“ в първите годишни награди на Автомобилен Клъстер България (АКБ). Призът бе връчен от социалния министър г-жа Деница Сачева на г-н Георги Атанасов – управител на Фесто Производство.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6