Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

ЧЕЗ Разпределение завърши два важни проекта за гр. София 13.12.2018 г.

ЧЕЗ Разпределение завърши подмяната на кабел 110 kV „Драгалевци“ и реконструкцията на подстанция „Витоша“, които на 4 декември бяха пуснати в експлоатация, информираха за Борса.bg от ЧЕЗ България.

 

 

Това са два от важните за електрозахранването в гр. София проекти за 2018 г. Инвестиционната дейност, която струва на дружеството 6.3 млн. лв., ще предостави по-сигурно електрозахранване за голяма част от столичните квартали по време на предстоящите празници.

 

Старият маслен кабел на „Драгалевци“ е подновен с нов 3-километров сух кабел. Пълно обновление на разпределителната уредба е извършено и в подстанция „Витоша”. Промяната ще осигури по-надеждно електрозахранване в 12 квартала на столицата.

 

„В реализирането на двата обекта, освен огромен финансов ресурс, са вложени много усилия на служители на компанията. Те работиха денонощно, осигуриха необходимата организация и следиха за успешното изпълнение на задачите“, заяви г-н Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЧЕЗ България ЕАД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЧЕЗ България

HR новини

 • Изстреляй кариерата си в космоса! Включи се в Career Show 2019!

  Мечтаеш ли за кариера в България? Независимо дали искаш да се развиваш в малка или голяма фирма, частна или неправителствена организация, кариерното изложение „Career Show 2019“ ще ти помогне да намериш това, което търсиш!

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6