Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

ЧЕЗ Разпределение България получи „Зелен Оскар“ 16.10.2020 г.

ЧЕЗ Разпределение България получи наградата „Зелен Оскар в десетото издание конкурса на b2b Media „Най-зелените компании в България за 2020 г., научи Борса.bg от ЧЕЗ България.

 

 

Дружеството спечели трето място в категория „Енергетика, воден сектор“ за своята политика за опазване на околната среда и биоразнообразието. Класацията отличава представители на българския бизнес, реализирали най-успешните и устойчиви екологични практики. На официална церемония на 1 октомври 2020 г. в гр. София бяха наградени най-добрите идеи, проекти и постижения, представени от над от 60 компании, а най-успешните от тях получиха призове в 20 категории, посочиха от ЧЕЗ България.


ЧЕЗ Разпределение България проявява силна ангажираност в прилагането на добри практики и популяризирането на идеите за опазване на околната среда. Дейността на дружеството е насочена към ограничаване на негативните последици за околната среда. Усилията му за стимулиране на разумното използване на ресурсите се проявяват чрез мерки за повишаване на енергийната ефективност, намаляване на въглеродния отпечатък посредством модернизиране на съоръженията и внедряване на нови технологии.

 

В областта на опазването на биоразнообразието компанията работи за намаляване на смъртността на птици от сблъсък с електропроводи. В партньорство с Българското дружество за защита на птиците изпълнява проекта „Живот за птиците“.

 

Същевременно ЧЕЗ активно мотивира своите служители да бъдат отговорни към природата както на работното място, така и у дома.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЧЕЗ България ЕАД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Career Show Awards – жури и публичен вот определят победителите

  Експертно жури и публичен вот ще определят победителите в наградите за най-добър работодател в България – Career Show Awards, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show. Победителите ще бъдат обявени на 10 ноември в сайта на наградите.

 • Мултивак България с отворена позиция за Technical Assistant

  Част от основните задължения включват приоритизиране и обработка на ежедневните заявки от екипи на компанията; управление на заявки и документи на клиенти; изготвяне на доклади и котировки; превод и осигуряване на техническа и търговска информация.

 • „Дни на кариерата“ ще се проведе в ТУ-Габрово

  За поредна година Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово) ще бъде домакин на националния форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои на 20 октомври 2020 г.

 • Девин с нов ръководител „Нови технологии и опаковки"

  Любомир Георгиев е новият ръководител „Нови технологии и опаковки" на Девин, научи Борса.bg от лидерa на пазара на бутилирана вода у нас. Господин Георгиев ще отговаря за разработването и внедряване в употреба на иновативни опаковъчни материали и технологии.

 • Един работен ден на Н. Човалинов от R&M България Производство

  Целеустремен и осъзнал важни за бъдещия си кариерен път уроци – така излиза инж. Николай Човалинов от първото издание на Инженерната академия на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. Днес той гостува в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Съвети при онлайн интервю за работа от Top Skills Recruitment

  Top Skills Recruitment е българска HR агенция за подбор на персонал, създадена от професионалисти с дългогодишен опит в аутсорсинга и IT сектора. Те споделиха някои практически съвети, насочени към търсещите работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6