Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Христо Гилищаров от ФАНУК е сред лекторите на Tech of Tomorrow 02.04.2019 г.

На 4 април 2019 г. в бизнес центъра Capital Fort ще се проведе част от поредицата дискусии Tech of Tomorrow, посветена на технологиите и начина, по който те влияят на бизнеса, информираха за Борса.bg от ФАНУК България, чийто управител г-н Христо Гилищаров ще е сред главните действащи лица.

 

 

Tech of Tomorrow е полудневен форум, в който ще са включени дискусионни панели и презентации. Основните теми, които ще се обсъждат, са свързани с блокчейна, изкуствения интелект, роботизацията, киберсигурността и информационната сигурност.

 

Над 10 лектори – експерти от различни области и специалисти от водещи компании, ще говорят пред аудитория от около 120 души – представители, мениджъри и предприемачи от ключови индустрии като здравеопазване, финанси, образование, транспорт, промишленост, търговия и др.

 

Един от лекторите ще бъде Христо Гилищаров, управител на ФАНУК България, който отговаря и за бизнес развитието на компанията в страните от региона – Гърция, Кипър, С. Македония, Албания и България. Дружество е дъщерно на FANUC Europe Corp., лидер в областта на индустриалната автоматизация и роботизацията.

 

Всеки, който желае, може да посети събитието, като си закупи билет ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ФАНУК България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Tech of Tomorrow

HR новини

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95

  Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова от БКК 95. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Нови вакантни работни позиции обяви Айгер Инженеринг

  Търсите ли нови предизвикателства в областта на машиностроенето? Мечтаете ли да станете част от екип, създаващ иновативни бутикови технически решения? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да станете част от семейството на Айгер Инженеринг.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6