Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Христо Гилищаров от ФАНУК е сред лекторите на Tech of Tomorrow 02.04.2019 г.

На 4 април 2019 г. в бизнес центъра Capital Fort ще се проведе част от поредицата дискусии Tech of Tomorrow, посветена на технологиите и начина, по който те влияят на бизнеса, информираха за Борса.bg от ФАНУК България, чийто управител г-н Христо Гилищаров ще е сред главните действащи лица.

 

 

Tech of Tomorrow е полудневен форум, в който ще са включени дискусионни панели и презентации. Основните теми, които ще се обсъждат, са свързани с блокчейна, изкуствения интелект, роботизацията, киберсигурността и информационната сигурност.

 

Над 10 лектори – експерти от различни области и специалисти от водещи компании, ще говорят пред аудитория от около 120 души – представители, мениджъри и предприемачи от ключови индустрии като здравеопазване, финанси, образование, транспорт, промишленост, търговия и др.

 

Един от лекторите ще бъде Христо Гилищаров, управител на ФАНУК България, който отговаря и за бизнес развитието на компанията в страните от региона – Гърция, Кипър, С. Македония, Албания и България. Дружество е дъщерно на FANUC Europe Corp., лидер в областта на индустриалната автоматизация и роботизацията.

 

Всеки, който желае, може да посети събитието, като си закупи билет ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ФАНУК България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Tech of Tomorrow

HR новини

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • Career Show събра топ таланти и работодатели в зала Арена Армеец

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас.

 • BHTC България потърси нови таланти на „Кариерен Кошер 2019“

  Бер-Хелла Термоконтрол България взе участие в изложението „Кариерен Кошер 2019“. То се проведе на 4 септември 2019 г. в Интер Експо Център. Екипът на BHTC България разказа на посетителите на събитието за своята дейност и разработваните от компанията продукти.

 • Един работен ден на инж. Й. Йорданов от Melexis България

  Що е то Lean инженер? Каква е мисията на тази длъжност и защо намирането на най-добрите професионалисти за нея става приоритет за компаниите в световен мащаб? Отговор на тези въпроси Борса.bg получи от инж. Йордан Йорданов от Melexis България.

 • МТСП стартира конкурс за социални иновации

  За пета поредна година МТСП организира конкурс за Национална награда за социални иновации и ще отличи социалните предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации в сектора на социалната икономика.

 • Един работен ден на инж. Георгиев от ЛЕМ България

  „Живот, Енергия, Движение” (Life Energy Motion) – това е основата, върху която се развива международният производител на преобразуватели за ток и напрежение LEM. Екипът ни се срещна с инж. Георги Георгиев от българското дружество ЛЕМ България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6