Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Христо Гилищаров от ФАНУК е сред лекторите на Tech of Tomorrow 02.04.2019 г.

На 4 април 2019 г. в бизнес центъра Capital Fort ще се проведе част от поредицата дискусии Tech of Tomorrow, посветена на технологиите и начина, по който те влияят на бизнеса, информираха за Борса.bg от ФАНУК България, чийто управител г-н Христо Гилищаров ще е сред главните действащи лица.

 

 

Tech of Tomorrow е полудневен форум, в който ще са включени дискусионни панели и презентации. Основните теми, които ще се обсъждат, са свързани с блокчейна, изкуствения интелект, роботизацията, киберсигурността и информационната сигурност.

 

Над 10 лектори – експерти от различни области и специалисти от водещи компании, ще говорят пред аудитория от около 120 души – представители, мениджъри и предприемачи от ключови индустрии като здравеопазване, финанси, образование, транспорт, промишленост, търговия и др.

 

Един от лекторите ще бъде Христо Гилищаров, управител на ФАНУК България, който отговаря и за бизнес развитието на компанията в страните от региона – Гърция, Кипър, С. Македония, Албания и България. Дружество е дъщерно на FANUC Europe Corp., лидер в областта на индустриалната автоматизация и роботизацията.

 

Всеки, който желае, може да посети събитието, като си закупи билет ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ФАНУК България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Tech of Tomorrow

HR новини

 • Един работен ден на инж. Елисавет Стаму от ЛЕМ България

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и дори в начин на мислене и какво сподели г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, пред екипа на Инженер.bg.

 • Един работен ден на инж. Самоковлиев от Костал

  Да си част от света на Kostal означава да се наредиш сред първенците в глобалния аутомотив бранш и да не отстъпваш нито крачка назад от най-високите стандарти за качество, прецизност и високи резултати. В тези челни редици застава и Костал Аутомотив България.

 • „Ден на сини кариери“ ще се проведе във Варна

  Морето ви привлича неудържимо? Мечтаете за кариера в областта на корабостроенето, морския транспорт, круизния туризъм или офшорния добив на нефт и газ? Тогава не пропускайте да посетите традиционното информационно събитие „Ден на сини кариери“!

 • ОПРЧР осигурява детски кътове за 200 фирми

  От началото на следващата година Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ (ОПРЧР) ще осигури възможността на 200 работодатели да разкрият детски кътове за децата на своите служители в компанията, научи Борса.bg от МТСП.

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6