Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Ховал спонсорира волейболен турнир за прекадетки в Перущица 10.07.2019 г.

Борса.bg: Бизнесът помага

 

На 29 юни 2019 г. в гр. Перущица се проведе първият приятелски волейболен турнир за прекадетки.Организатор на събитието беше Волейболно училище „Владимир Николов“, а в надпреварата взеха участие три отбора – момичета, родени през 2004, 2005 и 2006 г.“, съобщиха за Борса.bg от Ховал ЕООД, основен спонсор на спортното събитие.

 

 

Волейболна академия „Стойчев-Казийски“ завоюва първото място в турнира, на второ място се нареди съставът на „Славия 2017“, а бронзовите отличия взе отборът на Волейболно училище „Владимир Николов“. На състезателите бяха връчени златни, сребърни и бронзови медали, изработени специално за събитието, а победителите получиха и купа за първото място.

 

„За Ховал бе удоволствие да бъде партньор на това спортно събитие, подкрепяйки младите ни волейболни таланти. За всички нас е важно децата да спортуват за здраве и удоволствие, в добри условия и заобиколени от приятелска атмосфера“, коментираха от българското дружество.

 

Спортната зала бе избрана като референтен обект на Hoval, който се климатизира с покривни апарати RoofVent и TopVent.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Ховал ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ховал

 

HR новини

 • Изстреляй кариерата си в космоса! Включи се в Career Show 2019!

  Мечтаеш ли за кариера в България? Независимо дали искаш да се развиваш в малка или голяма фирма, частна или неправителствена организация, кариерното изложение „Career Show 2019“ ще ти помогне да намериш това, което търсиш!

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6