Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Ховал спонсорира волейболен турнир за прекадетки в Перущица 10.07.2019 г.

Борса.bg: Бизнесът помага

 

На 29 юни 2019 г. в гр. Перущица се проведе първият приятелски волейболен турнир за прекадетки.Организатор на събитието беше Волейболно училище „Владимир Николов“, а в надпреварата взеха участие три отбора – момичета, родени през 2004, 2005 и 2006 г.“, съобщиха за Борса.bg от Ховал ЕООД, основен спонсор на спортното събитие.

 

 

Волейболна академия „Стойчев-Казийски“ завоюва първото място в турнира, на второ място се нареди съставът на „Славия 2017“, а бронзовите отличия взе отборът на Волейболно училище „Владимир Николов“. На състезателите бяха връчени златни, сребърни и бронзови медали, изработени специално за събитието, а победителите получиха и купа за първото място.

 

„За Ховал бе удоволствие да бъде партньор на това спортно събитие, подкрепяйки младите ни волейболни таланти. За всички нас е важно децата да спортуват за здраве и удоволствие, в добри условия и заобиколени от приятелска атмосфера“, коментираха от българското дружество.

 

Спортната зала бе избрана като референтен обект на Hoval, който се климатизира с покривни апарати RoofVent и TopVent.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Ховал ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ховал

 

HR новини

 • Станка Стоянова е новият мениджър „Човешки ресурси“ на R&M

  Професионалният опит на г-жа Стоянова е изцяло в управлението на човешките ресурси в компании като Кроношпан, Германос и УниКредит лизинг. Преди да стане част от екипа на R&M, в продължение на 7 години тя работи в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.

 • Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите

  Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 • Един работен ден на инж. Иванов от Костал

  Подробности за работата в международната компания Костал България Аутомотив и коментара за техническото образование у нас на инж. Костадин Иванов – новият гост в рубриката на Инженер.bg „Един работен ден на...“ , четете в следващите редове.

 • ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на БАУХ

  „ЧЕЗ България бе сред претендентите за Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2019 г.“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Отличията бяха раздадени на церемония, която се проведе на 28 януари 2020 г. в Sofia Live Club в София.

 • AББ се включи във второто издание на „Обядвай с шефа на...“

  Един от кандидатите ще получи възможността лично от г-н Уве Чирнер – управител на АББ България – клон Раковски, да научи повече за дейността на дружеството у нас, както и какви са задълженията и предизвикателствата в управлението на компанията.

 • Фесто Производство получи награда за „Най-добра HR практика“

  Фесто Производство получи първа награда в категорията „Най-добра HR практика“ в първите годишни награди на Автомобилен Клъстер България (АКБ). Призът бе връчен от социалния министър г-жа Деница Сачева на г-н Георги Атанасов – управител на Фесто Производство.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6