Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Ховал спонсорира волейболен турнир за прекадетки в Перущица 10.07.2019 г.

Борса.bg: Бизнесът помага

 

На 29 юни 2019 г. в гр. Перущица се проведе първият приятелски волейболен турнир за прекадетки.Организатор на събитието беше Волейболно училище „Владимир Николов“, а в надпреварата взеха участие три отбора – момичета, родени през 2004, 2005 и 2006 г.“, съобщиха за Борса.bg от Ховал ЕООД, основен спонсор на спортното събитие.

 

 

Волейболна академия „Стойчев-Казийски“ завоюва първото място в турнира, на второ място се нареди съставът на „Славия 2017“, а бронзовите отличия взе отборът на Волейболно училище „Владимир Николов“. На състезателите бяха връчени златни, сребърни и бронзови медали, изработени специално за събитието, а победителите получиха и купа за първото място.

 

„За Ховал бе удоволствие да бъде партньор на това спортно събитие, подкрепяйки младите ни волейболни таланти. За всички нас е важно децата да спортуват за здраве и удоволствие, в добри условия и заобиколени от приятелска атмосфера“, коментираха от българското дружество.

 

Спортната зала бе избрана като референтен обект на Hoval, който се климатизира с покривни апарати RoofVent и TopVent.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Ховал ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ховал

 

HR новини

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • Кроношпан откри повече от 60 нови работни позиции

  Откриване на повече от 60 нови позиции включва инвестиционната програма на Кроношпан България, научи Борса.bg. Така през идната 2020 г. общият брой на наетите в производствената компания ще надвиши 260 души.

 • Работодатели могат да заявят нуждата си от кадри в Плевен

  Работодатели и работодателски организации в гр. Плевен могат да заявят необходимостта от кадри за обучение с придобиване на професионална квалификация, във връзка с изготвяне на предложенията за държавния план-прием в професионалните гимназии.

 • Шест съвета как да откриеш мечтаната работа чрез Борса.bg

  Ти си студент или вече си завършил своето професионално техническо образование – средноспециално или висше? Упорито търсиш възможности за кариерно развитие? А знаеш ли, че в Борса.bg те очакват стотици възможности за обучение, стаж и работа?

 • Един работен ден на инж. Анелия Костадинова от ЛЕМ България

  Сред работните ангажименти на един ръководител R&D проекти в ЛЕМ България са вниманието към нуждите на клиента, проследяването на прогреса по проектите, както и силният интерес към нови начини за подобряване на системата на работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6