Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фирма Fourth разширява екипа си в България 09.03.2021 г.

In English  In Macedonian  In Romanian  In Serbian

 

Технологичната компания Fourth обяви, че през 2021 г. ще продължи растежа си в България, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Фирмата ще разкрие нови екипи и планира да наеме опитни софтуерни инженери и експерти по големи данни (Data scientists и Data engineers).


 

Планира се разрастване с още един Scrum екип, който ще се фокусира върху работата по бек-офис платформа за клиенти като McDonald’s, Starbucks, Chick-fil-А, Hungry Jacks и др. Освен това ще бъдат разкрити нови позиции за продуктови мениджъри и мениджъри софтуернo инженерство.

 

От компанията обявиха още, че за по-малко от месец са разработили приложение в помощ на индустрията в условията на COVID-19 – Health Survey App. Апликацията помага на клиентите да осигурят по-безопасни условия на труд и заедно с това улеснява комуникацията между мениджърите и персонала. В момента Health Survey App се използва от близо 500 000 души от цял свят, включително в софийския офис на компанията.

 

Fourth е специализирана в разработката на софтуерни решения за хотелиерския и ресторантьорския бизнес и присъства в България от 2015 г. Офисът в гр. София е най-големият технологичен хъб на компанията в глобален план и в него работят над 100 специалисти.

 

Source of images: freepik.com

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6