Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство ще участва на Automotive Forum & ExpoSofia 11.10.2018 г.

През октомври Фесто Производство ще вземе участие в първото по рода си събитие у нас Automotive Forum & ExpoSofia, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

Форумът е посветен на автомобилната индустрия във всичите ѝ аспекти и ще се проведе в периода от 18 до 21 октомври 2018 г. На изложбен щанд С9а българското дружество на Festo ще представи разнообразие от продукти и решения.

 

В иновативният свят на автоматизацията ще ви отведе уникалният BionicCobot, роботизирана ръка с динамичните възможности на човешка. Разработеният от Festo робот, може да окаже необходимата помощ и да облекчи работника при всеки тип задачи, действайки като „трета ръка”, като може да захваща, задържа и завърта обработваното изделие.

 

На 18 и 19 октомври в зала 3 ще се проведат и кариерни дни, по време на които екипът на Фесто Производство ще ви разкаже повече за свободните работни позиции и стажантските програми.

 

Предварителна регистрация дава право на безплатен достъп до събитието.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

HR новини

 • Шнайдер Електрик с нов регионален мениджър в България

  Компанията, специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията, Шнайдер Електрик има нов регионален мениджър за българския, албанския, македонския и косовски пазар. Радослав Кошков е новият регионален мениджър.

 • Нов изпълнителен директор оглави Луфтаханза Техник София

  Нов главен изпълнителен директор застава начело на Луфтаханза Техник София. Поста официално зае г-н Торстен Раабе, съобщиха за Борса.bg от българското дружество, част от международната самолетна компания Lufthansa.

 • VOSS търси 500 служители за завода си в Ловеч

  Немската компания VOSS Automotive търси да назначи около 500 служители за новата си производствена база в с. Баховица, Ловеч. Компанията ще наема своите работници от 4 региона – Ловеч, Плевен, Севлиево и Троян, като ще им осигурява безплатен транспорт.

 • Фесто Производство спечели първо място на Годишните HR награди

  На 31 януари 2019 г. се проведе церемонията по връчването на Годишните HR награди на Българска асоциация за управление на хора. Първо място в категория „Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса за 2018 г.“ грабна Фесто Производство.

 • АЗ и МТСП организират форуми за привличане на българи чужбина

  Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Агенцията по заетостта (АЗ) ще организират кариерни форуми през 2019 г. с цел привличане на българите в чужбина към професионална реализация в България, съобщиха за Борса.bg от АЗ.

 • Все повече чуждестранни инженери и техници работят в България

  Все повече се засилва тенденцията висококвалифицирани кадри от съседнина България държави да намират работа в страната. През 2018 г. ръстът на желаещите чужденци да стъпят на българския пазар на труда се е увеличил почти тройно.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6