Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство ще участва на Automotive Forum & ExpoSofia 11.10.2018 г.

През октомври Фесто Производство ще вземе участие в първото по рода си събитие у нас Automotive Forum & ExpoSofia, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

Форумът е посветен на автомобилната индустрия във всичите ѝ аспекти и ще се проведе в периода от 18 до 21 октомври 2018 г. На изложбен щанд С9а българското дружество на Festo ще представи разнообразие от продукти и решения.

 

В иновативният свят на автоматизацията ще ви отведе уникалният BionicCobot, роботизирана ръка с динамичните възможности на човешка. Разработеният от Festo робот, може да окаже необходимата помощ и да облекчи работника при всеки тип задачи, действайки като „трета ръка”, като може да захваща, задържа и завърта обработваното изделие.

 

На 18 и 19 октомври в зала 3 ще се проведат и кариерни дни, по време на които екипът на Фесто Производство ще ви разкаже повече за свободните работни позиции и стажантските програми.

 

Предварителна регистрация дава право на безплатен достъп до събитието.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

HR новини

 • Етем България успешно приключва проект за обучение на персонала

  ЕТЕМ е една от водещите фирми за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа и е първата компания, напълно интегрираща процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

 • Препоръчай хардуерен инженер и вземи бонус от ITEAM Bulgaria

  От години екипът на Инженер.БГ чрез своята Инженерна борса помага на специалистите у нас и на Балканите да открият мечтаното работно място, а за първи път имаме удоволствието да работим с компания, която използва иновативен метод за подбор – референцията от приятел.

 • Запознайте се със сертификационната програма на БАУХ

  Сертификационната програма на БАУХ има за цел да наложи професионални стандарти за управление на човешки ресурси, чрез които които да подпомогне бизнеса в стремежа му към по-добри резултати и по-мотивирани и ефективни екипи.

 • ВИТТЕ Аутомотив България разкрива нови работни места в Русе

  Преди броени дни ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД откри новата си производствена база на завода в гр. Русе. Инвестицията ще разкрие над 350 нови работни места, с което общият брой на работещите в българското дружество ще надхвърли 1 300 души.

 • Един работен ден на инж. Куфаров от Либхер-Транспортейшън

  Как протича работният ден на един машинен инженер с повече от 15 години професионален опит? Кои са препятствията, които се изпречват на пътя му, и как ги преодолява? Вижте какво разказа инж. Георги Куфаров от Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • VOSS търси да назначи 400 работници до края на 2019 г.

  Немската компания VOSS Automotive, която придоби бившия завод на Great Wall в област Ловеч, търси да назначи 400 работници – предимно машинни оператори и инженери, до края на тази година. От VOSS планират да назначат общо около 1000 служители.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6