Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство ще участва на Automotive Forum & ExpoSofia 11.10.2018 г.

През октомври Фесто Производство ще вземе участие в първото по рода си събитие у нас Automotive Forum & ExpoSofia, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

Форумът е посветен на автомобилната индустрия във всичите ѝ аспекти и ще се проведе в периода от 18 до 21 октомври 2018 г. На изложбен щанд С9а българското дружество на Festo ще представи разнообразие от продукти и решения.

 

В иновативният свят на автоматизацията ще ви отведе уникалният BionicCobot, роботизирана ръка с динамичните възможности на човешка. Разработеният от Festo робот, може да окаже необходимата помощ и да облекчи работника при всеки тип задачи, действайки като „трета ръка”, като може да захваща, задържа и завърта обработваното изделие.

 

На 18 и 19 октомври в зала 3 ще се проведат и кариерни дни, по време на които екипът на Фесто Производство ще ви разкаже повече за свободните работни позиции и стажантските програми.

 

Предварителна регистрация дава право на безплатен достъп до събитието.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

HR новини

 • BHTC ще създаде 250 нови работни места

  Бер-Хелла Термоконтрол получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект съгласно Закона за насърчаване на инвестициите, информираха Борса.bg от Министерството на икономиката. Проектът ще осигури нови 250 работни позиции.

 • Малки и големи търсиха призванието си на Базар на професиите

  За четвърти път в София Тех Парк се проведе Базар на професиите, част от инициативата „Гордея се с труда на моите родители“ на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Участие взеха редица фирми, сред които Фесто и Фесто Производство.

 • Campus X предлага нови 700 работни места

  Технологичният хъб Campus X, чиято цел е подпомагане на стартиращи и вече утвърдени компании в България, разширява капацитета си с трета сграда в столичния квартал „Младост“ и още 700 работни места, обявиха за Борса.bg от дружеството.

 • Рекордно ниска безработица регистрира АЗ през октомври

  През октомври 2018 г. Агенцията по заетостта (АЗ) отчете най-ниското равнище на безработица за последните десет години, информираха за Борса.bg от Министерство на труда и социалната политика. Според статистиката показателят през месеца е 5.9 на сто.

 • ЧЕЗ Електро България има нов изпълнителен директор

  От 1 ноември 2018 г. инж. Димчо Станев е новият изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ЧЕЗ Електро България. Г-н Станев притежава магистърска степен по „Електроника и автоматика“ от Техническия университет – София.

 • Илия Гърков е първият носител на приза „Лъчезар Цоцорков“

  Инж. Илия Гърков, вицепрезидент и изпълнителен директор за България на Дънди Прешъс Металс, е първият носител на новоучредената награда „Лъчезар Цоцорков“ в рамките на конкурса „Мениджър на годината“, съобщиха от Българска минно-геоложка камара.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6