Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство ще участва на Automotive Forum & ExpoSofia 11.10.2018 г.

През октомври Фесто Производство ще вземе участие в първото по рода си събитие у нас Automotive Forum & ExpoSofia, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

Форумът е посветен на автомобилната индустрия във всичите ѝ аспекти и ще се проведе в периода от 18 до 21 октомври 2018 г. На изложбен щанд С9а българското дружество на Festo ще представи разнообразие от продукти и решения.

 

В иновативният свят на автоматизацията ще ви отведе уникалният BionicCobot, роботизирана ръка с динамичните възможности на човешка. Разработеният от Festo робот, може да окаже необходимата помощ и да облекчи работника при всеки тип задачи, действайки като „трета ръка”, като може да захваща, задържа и завърта обработваното изделие.

 

На 18 и 19 октомври в зала 3 ще се проведат и кариерни дни, по време на които екипът на Фесто Производство ще ви разкаже повече за свободните работни позиции и стажантските програми.

 

Предварителна регистрация дава право на безплатен достъп до събитието.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

HR новини

 • Huawei набира нови кадри в България

  Световният производител на смартфони, таблети и интерактивни технологии Huawei обяви, че стартира кампания за набиране на кадри у нас. У нас, на 10 октомври 2018 г. в хотел „Балкан“ („Шератон“) компанията организира ден на отворените врати.

 • Сарк ще открие 40 нови работни места в Шумен

  Сарк България, пoдpaздeлeниe на турския холдинг Sarkuysan A.S., ще строи завод за електрически кабели в индустриалната зона на Шумен, като инвестира 17 млн. лв. и осигури 40 нови работни места, съобщиха за Борса.bg от Министерство на икономиката.

 • Стефан Бенгтссон e новият директор за България на SAAB

  Шведската корпорация SAAB, произвеждаща авиационна техника, назначи Стефан Бенгтссон за директор за България. Бенгтссон е завършил Националния колеж по отбрана, има ранг „майор” и е служил във въоръжените сили на Швеция повече от 10 години.

 • Анса Борима ще разкрие 200 работни места в Ловеч

  Българо-италианският консорциум Анса Борима има намерение да разкрие 200 нови работни места в Ловеч, България. Сдружението ще наеме помещения в Северната индустриална зона на гр. Ловеч и до края на годината смята да започне производство.

 • Заводът на Latecoere край Пловдив отвори врати

  Заводът на френския производител на авиочасти Latecoere, водеща компания в авиационната индустрия, беше официално открит край Пловдив. Първоначалната инвестиция в строителството и оборудването на съоръжението възлиза на 11 млн. евро.

 • БАА има нов изпълнителен директор

  Д-р Анна-Мари Виламовска е новият изпълнителен директор на Българската аутсорсинг асоциация. Тя пое длъжността от 1 септември 2018 г. Г-жа Виламовска е доктор по приложна икономика на RAND Graduate School, САЩ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6