Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство провежда „Дни на безопасността“ 14.05.2018 г.

В рамките на устойчивата си ориентация към безопасност и високотехнологични условия на труд, Фесто Производство кани своите партньори на първото издание на инициативата „Дни на безопасността“, информираха Борса.bg от фирмата.

 

 

Перз 2018 г. Фесто Производство, дъщерно дружество на лидера в развоя и производството на средства и цялостни решения за автоматизация Festo, организира „Дни на безопасността“, които ще се проведат в периода от 15 до 17 май. Събитието ще се състои в комплекс Фесто, гр. София, бул. Христофор Колумб №7, а официалното му откриване е на 15 май от 10:00 часа.

 

Наситената програма е насочена към утвърждаване на практики по безопасност, даване на положителни примери на служителите и другите заинтересовани страни и развиване на културата по безопасност. Включени са беседи и семинари по оказване на първа долекарска помощ, пожарна безопасност и лични предпазни средства, презентации за здравословен начин на живот и безопасни условия на труд.

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

HR новини

 • BHTC ще създаде 250 нови работни места

  Бер-Хелла Термоконтрол получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект съгласно Закона за насърчаване на инвестициите, информираха Борса.bg от Министерството на икономиката. Проектът ще осигури нови 250 работни позиции.

 • Малки и големи търсиха призванието си на Базар на професиите

  За четвърти път в София Тех Парк се проведе Базар на професиите, част от инициативата „Гордея се с труда на моите родители“ на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Участие взеха редица фирми, сред които Фесто и Фесто Производство.

 • Campus X предлага нови 700 работни места

  Технологичният хъб Campus X, чиято цел е подпомагане на стартиращи и вече утвърдени компании в България, разширява капацитета си с трета сграда в столичния квартал „Младост“ и още 700 работни места, обявиха за Борса.bg от дружеството.

 • Рекордно ниска безработица регистрира АЗ през октомври

  През октомври 2018 г. Агенцията по заетостта (АЗ) отчете най-ниското равнище на безработица за последните десет години, информираха за Борса.bg от Министерство на труда и социалната политика. Според статистиката показателят през месеца е 5.9 на сто.

 • ЧЕЗ Електро България има нов изпълнителен директор

  От 1 ноември 2018 г. инж. Димчо Станев е новият изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ЧЕЗ Електро България. Г-н Станев притежава магистърска степен по „Електроника и автоматика“ от Техническия университет – София.

 • Илия Гърков е първият носител на приза „Лъчезар Цоцорков“

  Инж. Илия Гърков, вицепрезидент и изпълнителен директор за България на Дънди Прешъс Металс, е първият носител на новоучредената награда „Лъчезар Цоцорков“ в рамките на конкурса „Мениджър на годината“, съобщиха от Българска минно-геоложка камара.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6