Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство провежда „Дни на безопасността“ 14.05.2018 г.

В рамките на устойчивата си ориентация към безопасност и високотехнологични условия на труд, Фесто Производство кани своите партньори на първото издание на инициативата „Дни на безопасността“, информираха Борса.bg от фирмата.

 

 

Перз 2018 г. Фесто Производство, дъщерно дружество на лидера в развоя и производството на средства и цялостни решения за автоматизация Festo, организира „Дни на безопасността“, които ще се проведат в периода от 15 до 17 май. Събитието ще се състои в комплекс Фесто, гр. София, бул. Христофор Колумб №7, а официалното му откриване е на 15 май от 10:00 часа.

 

Наситената програма е насочена към утвърждаване на практики по безопасност, даване на положителни примери на служителите и другите заинтересовани страни и развиване на културата по безопасност. Включени са беседи и семинари по оказване на първа долекарска помощ, пожарна безопасност и лични предпазни средства, презентации за здравословен начин на живот и безопасни условия на труд.

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

HR новини

 • Либхер търси амбициозни специалисти за нов развоен проект

  Либхер-Хаусгерете Марица насочва усилията си към все по-активно развитие на развойната дейност, при това чрез средствата на информационните технологии. „Името ни вече се свързва и с възможност за реализация в IT сферата“, съобщиха от дружеството.

 • Телелинк Инфра Сървисис има нов изпълнителен директор

  Ивайло Стоянов е избран за изпълнителен директор на Телелинк Инфра Сървисис, научи Борса.bg от компанията. До момента той заемаше позицията на търговски директор на компанията, като притежава над 20 години опит на управленски длъжности.

 • Telus ще увеличи екипа си у нас с 1 000 души

  Канадската компания Telus International Europe е глобален доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който планират в следващите 2 години да разшири екипа си в София и Пловдив с над 1 000 работни места, научи Борса.bg.

 • 1 000 души ще работят в Мусала Софт до 2020 г.

  Еднa oт вoдeщитe coфтyepни ĸoмпaнии y нac Mycaлa Coфт обяви плановете си за разрастване на екипа, като до 2020 г. се очаква служителите ѝ да достигнат 1000 души, научи Борса.bg. Само през последната година нови 170 специалисти са станали част от Мусала Софт.

 • Мултивак България Продакшън разкрива 50 нови работни места

  Мултивак България Продакшън, българското дружество на световния лидер в опаковачните решения Multivac, разширява производството си и открива 50 нови работни места до края на 2018 г., съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • Костал България Аутомотив търси млади инженерни попълнения

  Костал започва дейността си у нас през 2017 г. Само за 10 месеца екипът на предприятието достига 800 човека. „През следващата година предстои откриването на нов цех, затова имаме нужда от още по-мащабно разширяване на човешкия капитал“, обявиха от компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6