Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство организира поредна дарителска акция 19.09.2019 г.

Борса.bg: Бизнесът помага

 

Фесто Производство организира благотворителна кампания в подкрепа на младите хора, живеещи в Защитено жилище ЗАЕДНО“, със закупуване на домакински уреди“, съобщиха за Борса.bg от екипа на компанията. Материалната помощ ще послужи за изпълнението на ежедневните битови дейности в дома.

 

 

Акцията е част от политиката за корпоративна социална отговорност, която Фесто Производство успешно развива. „Доброволческите инициативи и дарителските актове в името на разнообразни благородни каузи са неизменна част от живота на фирмата. Щастливи сме, че успяхме да подпомогнем и този значим за обществото проект“, допълниха от Фесто Производство. От екипа на компанията допълниха, че и в бъдеще ще продължават да бъдат съпричастни към важни проблеми, свързани с хората и природата.

 

Защитеното жилище „ЗАЕДНО“ осигурява временен престой на младежи, израснали в социални институции, след навършване на тяхното пълнолетие. Там те получават помощ в развитието на социалните си компетенции, в грижите за своите деца, в кариерното си ориентиране и др.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Фесто Производство ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

 

HR новини

 • Намери посоката! Ела на „Ден на кариерата“ във ВТУ „Т.Каблешков“

  За шести пореден път Център за кариерно развитие към Висше транспортно училище (ВТУ) „Тодор Каблешков“ организира изложението за работодатели „Ден на кариерата“, научи Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои от 10 ч. на 17 октомври.

 • Оптимизирайте HR процесите в компанията с ТехноЛогика

  Нуждаете се от единна интегрирана система, която да ви помогне да управлявате най-ценния ресурс – човешкия капитал? ТехноЛогика има решение за вас. Компанията представи нов български софтуер, който автоматизира HR процесите в малките и средни предприятия.

 • Един работен ден на Петър Телчаров от Либхер-Транспортейшън

  Как да ръководиш хора, така че работата да тече по възможно най-добрия начин? Как да създадеш обстановка на колегиалност и доверие? Днес на гости ни е Петър Телчаров – програмист на машини с ЦПУ в Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно

  Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение намериха от Луфтханза Техник София, които обособиха т.нар. „Parent-Child“ офис, осигуряващ комфорт на родителите и малчуганите.

 • Новият завод на Биовет в Пещера разкрива над 200 работни места

  На 16 септември т. г. един от водещите европейски производители на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства Биовет официално откри своя нов завод в гр. Пещера, научи Борса.bg от българското дружество.

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6