Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство организира поредна дарителска акция 19.09.2019 г.

Борса.bg: Бизнесът помага

 

Фесто Производство организира благотворителна кампания в подкрепа на младите хора, живеещи в Защитено жилище ЗАЕДНО“, със закупуване на домакински уреди“, съобщиха за Борса.bg от екипа на компанията. Материалната помощ ще послужи за изпълнението на ежедневните битови дейности в дома.

 

 

Акцията е част от политиката за корпоративна социална отговорност, която Фесто Производство успешно развива. „Доброволческите инициативи и дарителските актове в името на разнообразни благородни каузи са неизменна част от живота на фирмата. Щастливи сме, че успяхме да подпомогнем и този значим за обществото проект“, допълниха от Фесто Производство. От екипа на компанията допълниха, че и в бъдеще ще продължават да бъдат съпричастни към важни проблеми, свързани с хората и природата.

 

Защитеното жилище „ЗАЕДНО“ осигурява временен престой на младежи, израснали в социални институции, след навършване на тяхното пълнолетие. Там те получават помощ в развитието на социалните си компетенции, в грижите за своите деца, в кариерното си ориентиране и др.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Фесто Производство ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

 

HR новини

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6