Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство дари книги на библиотеката в Смолян 29.11.2019 г.

Фесто Производство направи дарение на над 400 книги на Регионалната библиотека „Николай Вранчев“ в гр. Смолян, научи Борса.bg от дружеството.

 

 

Книгите бяха събрани в рамките на кампанията на Фесто Производство „Дари книга“. Акцията бе организирана по време на Семейния празник на фирмата, който тази година се проведе на 14 септември в гр. София и на 15 септември в гр. Смолян.

 

Представители от екипа на Фесто Производство, работещи в градовете София и Смолян, предадоха събраните книгите на директора на библиотеката – г-жа Светлана Хаджиева, която изрази своята благодарност към компанията за предоставеното дарение.

 

„За нас от Фесто Производство инвестицията в образованието е ценност. Затова сме щастливи, че имаме шанса да разпространяваме опит, добри практики и знания и го правим с отговорност“, коментираха от фирмата.

Фесто Производство е компания, която развива активна социално отговорна политика и подпомага разнообразни социално значими каузи и проекти в страната.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Фесто Производство ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

 

HR новини

 • Един работен ден на инж. Елисавет Стаму от ЛЕМ България

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и дори в начин на мислене и какво сподели г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, пред екипа на Инженер.bg.

 • Един работен ден на инж. Самоковлиев от Костал

  Да си част от света на Kostal означава да се наредиш сред първенците в глобалния аутомотив бранш и да не отстъпваш нито крачка назад от най-високите стандарти за качество, прецизност и високи резултати. В тези челни редици застава и Костал Аутомотив България.

 • „Ден на сини кариери“ ще се проведе във Варна

  Морето ви привлича неудържимо? Мечтаете за кариера в областта на корабостроенето, морския транспорт, круизния туризъм или офшорния добив на нефт и газ? Тогава не пропускайте да посетите традиционното информационно събитие „Ден на сини кариери“!

 • ОПРЧР осигурява детски кътове за 200 фирми

  От началото на следващата година Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ (ОПРЧР) ще осигури възможността на 200 работодатели да разкрият детски кътове за децата на своите служители в компанията, научи Борса.bg от МТСП.

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6