Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Фесто Производство дари книги на библиотеката в Смолян 29.11.2019 г.

Фесто Производство направи дарение на над 400 книги на Регионалната библиотека „Николай Вранчев“ в гр. Смолян, научи Борса.bg от дружеството.

 

 

Книгите бяха събрани в рамките на кампанията на Фесто Производство „Дари книга“. Акцията бе организирана по време на Семейния празник на фирмата, който тази година се проведе на 14 септември в гр. София и на 15 септември в гр. Смолян.

 

Представители от екипа на Фесто Производство, работещи в градовете София и Смолян, предадоха събраните книгите на директора на библиотеката – г-жа Светлана Хаджиева, която изрази своята благодарност към компанията за предоставеното дарение.

 

„За нас от Фесто Производство инвестицията в образованието е ценност. Затова сме щастливи, че имаме шанса да разпространяваме опит, добри практики и знания и го правим с отговорност“, коментираха от фирмата.

Фесто Производство е компания, която развива активна социално отговорна политика и подпомага разнообразни социално значими каузи и проекти в страната.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Фесто Производство ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

 

HR новини

 • Кариерното изложение Career Show с нов формат

  Тази година Career Show 2020 ще изненада търсещите и предлагащите работа с нов формат, съобщиха за Борса.bg организаторите. То става хибридно и ще се проведе в рамките на две събития – физическо изложение на 24 ноември 2020 г., а на 25 ноември като онлайн събитие.

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6