Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Топлофикация София подготвя нови инвестиционни проекти през 2019 06.02.2019 г.

През 2019 г. Топлофикация София ще продължи с реализацията на големи инвестиционни проекти, като планира инвестиции за 106.4 млн. лв. Основните приоритети на компанията са насочени в две основни направления – модернизация на производствените мощности в топлоцентралите и рехабилитация на топлопреносната мрежа, информираха за Борса.bg от акционерното дружество.

 

 

Допълнително са предвидени 9.4 млн. лв. за „Ремонтна програма“, която включва рехабилитация на 26.9 km от топлопреносната мрежа.

 

Топлофикация София ще продължи изграждането на Инсталацията за комбинирано производство на енергия в София с оползотворяване на RDF гориво и внедряването на софтуерната програма „Termis”, чрез която ще се постигне оптимизиране преноса на топлинна енергия.

 

От дружеството планират и въвеждане на информационна система за цялостно управление на ресурсите, като през 2018 г. стартира внедряване на на система за мониторинг и управление.

 

„Предлаганите услуги ще допринесат както за повишаване удовлетвореността на потребителите, така и за подобряване на събираемостта на вземанията”, коментираха от Топлофикация София. 

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Монделийз България търси стажанти в отдел „Човешки ресурси“

  Ти си студент в последна година в университета или наскоро завършил? А търсиш ли вълнуващи възможности за старт в кариерата? Тук е моментът да питаме „Обичаш ли шоколад?“. Страхотно, Монделийз България Продакшън търси стажант в отдел „Човешки ресурси“.

 • Един работен ден на инж. Бончев от Либхер-Транспортейшън Системс

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.

 • Фесто Производство ще бъде на Career Show

  „На 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец в гр. София ще се проведе кариерното изложение Career Show 2019. Участие в него ще вземе и Фесто Производство“, съобщиха за Борса.bg от компанията. Фесто Производство е част германския концерн Festo AG & Co. KG.

 • Креативността е важно качество за екипа на Weber

  Всеки работодател има свой почерк и индивидуален подход при провеждане на интервю за работа. Снежана Семова, изпълнителен директор на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България разказа върху какво поставя акцент при подбора на кадри.

 • Мултивак България: Нов ръководен екип пое Fritsch

  „Водещият производител на машини и оборудване за хлебни изделия Fritsch, който наскоро се присъедини към групата Multivac, има ново ръководство в лицето на Андреас Ейд и Франк Габриел“, научи Борса.bg от Мултивак България.

 • Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show

  Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6