Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Топлофикация София подготвя нови инвестиционни проекти през 2019 06.02.2019 г.

През 2019 г. Топлофикация София ще продължи с реализацията на големи инвестиционни проекти, като планира инвестиции за 106.4 млн. лв. Основните приоритети на компанията са насочени в две основни направления – модернизация на производствените мощности в топлоцентралите и рехабилитация на топлопреносната мрежа, информираха за Борса.bg от акционерното дружество.

 

 

Допълнително са предвидени 9.4 млн. лв. за „Ремонтна програма“, която включва рехабилитация на 26.9 km от топлопреносната мрежа.

 

Топлофикация София ще продължи изграждането на Инсталацията за комбинирано производство на енергия в София с оползотворяване на RDF гориво и внедряването на софтуерната програма „Termis”, чрез която ще се постигне оптимизиране преноса на топлинна енергия.

 

От дружеството планират и въвеждане на информационна система за цялостно управление на ресурсите, като през 2018 г. стартира внедряване на на система за мониторинг и управление.

 

„Предлаганите услуги ще допринесат както за повишаване удовлетвореността на потребителите, така и за подобряване на събираемостта на вземанията”, коментираха от Топлофикация София. 

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Financial Times ще увеличи броя на служителите си у нас

  Британската медийна компания Financial Times (FT) отвори своя нов технологичен офис в гр. София преди няколко месеца. Дружеството ще наеме 130 служители до края на тази година, научи Борса.bg. Екипът, който вече работи в новоотворения офис, е част от FТ Соrе.

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6