Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Теси бе спонсор на европейското състезание по пистово колоездене 18.11.2020 г.

Фирма Теси бе спонсор на първото европейско първенство по пистово колоездене, което се състоя между 11 и 15 ноември 2020 г. в зала „Колодрума“ в гр. Пловдив, научи Борса.bg от българската производствена компания.

 

 

Повече от 20 от водещите нации в Европа премериха сили на първенството, а звездното участие бе допълнено от присъствието на олимпийски и световни шампиони. Бяха раздадени общо 22 комплекта медали в 11 дисциплини при мъжете и жените, коментираха от Теси.

 

Шампионатът е най-важното състезание в пистовото колоездене за тази година и е последна проверка преди Летните олимпийски игри в Токио през 2021 г.

 

Теси е водещ български производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома. Разполага с 4 производствени бази у нас и капацитет от 1.2 милиона електрически бойлера годишно. В класацията „Капитал 100“ за 2018 г. дружеството зае осмо място сред най-големите компании в областите Шумен и Търговище на база приходи от продажби и брой служители.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ивана Тонкова и Таня Александрова

HR новини

 • Един работен ден на инж. Р. Василев от R&M България Производство

  „Здравей, Радо, имаме казус“, така започва обикновено денят ми, защото това е длъжност, която ти дава възможност да си там, където са проблемите и въпросите, чийто отговор не винаги знаеш“ – така описва своята професия инж. Радостин Василев.

 • Все повече хора се насочват към ИТ сектора през 2020 спрямо 2019

  Наблюдава се масово кариерно преориентиране на професионалисти към ИТ сектора без предишен опит в него, предизвикано от COVID-19, споделиха пред Борса.bg организаторите на едно от водещите кариерни изложения у нас Career Show.

 • Career Show обяви победителите в Career Show Awards 2020

  Рекордните 326 кандидатури се бориха в 50 категории за престижната награда за най-добър работодател на България за 2020, а победителите вече са ясни, информираха за Борса.bg организаторите на конкурса Career Show Awards.

 • Промяна в производственото ръководство на Multivac

  В ролята си на производствен вицепрезидент, д-р Кристиан Лау поема отговорността за производството на групата Multivac. Като част от задълженията си, той ще бъде управител на две дъщерни дружества – Мултивак Лехашау и Мултивак България Продакшън.

 • Career Show 2020 ще се проведе изцяло онлайн

  Предвид мерките за ограничение на разпространението на COVID-19 кариерното изложение за квалифицирани кадри Career Show 2020 ще се проведе изцяло онлайн, информираха за Борса.bg организаторите. Събитието ще се проведе на 24 и 25 ноември.

 • Стартира Лидерска академия „Успяваме в България“

  Стартира седмото издание на Лидерската академия на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ), информира за Борса.bg ПР агенция Интеримидж. Тази година рекорден брой са подадените кандидатури на дами, желаещи да се включат в програмата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6