Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Теси бе спонсор на европейското състезание по пистово колоездене 18.11.2020 г.

Фирма Теси бе спонсор на първото европейско първенство по пистово колоездене, което се състоя между 11 и 15 ноември 2020 г. в зала „Колодрума“ в гр. Пловдив, научи Борса.bg от българската производствена компания.

 

 

Повече от 20 от водещите нации в Европа премериха сили на първенството, а звездното участие бе допълнено от присъствието на олимпийски и световни шампиони. Бяха раздадени общо 22 комплекта медали в 11 дисциплини при мъжете и жените, коментираха от Теси.

 

Шампионатът е най-важното състезание в пистовото колоездене за тази година и е последна проверка преди Летните олимпийски игри в Токио през 2021 г.

 

Теси е водещ български производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома. Разполага с 4 производствени бази у нас и капацитет от 1.2 милиона електрически бойлера годишно. В класацията „Капитал 100“ за 2018 г. дружеството зае осмо място сред най-големите компании в областите Шумен и Търговище на база приходи от продажби и брой служители.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ивана Тонкова и Таня Александрова

HR новини

 • ManpowerGroup представя кариерните очаквания на младите таланти

  Кое е най-важното за младите хора при избора на работодател? Какво очакват студентите от бъдещите си ръководители? Разберете на онлайн събитието „Кариерните очаквания на младите таланти“ на 19 май от 18:00 ч.

 • Джи Пи Груп отново отваря вратите си за стажанти

  Джи Пи Груп обяви, че ще стартира своята стажантска програма, за която набира кандидати в София, Бургас, Шумен и Пловдив. Основната цел на стажа е да подкрепи студентите по пътя на тяхното образование, предоставяйки им практически опит в реална среда.

 • Един работен ден на Моника Пейчева от АК Магнит

  Новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ – Моника Пейчева, вече повече от 4 години работи като машинен оператор във водещата производствена компания АК Магнит. Вижте какво сподели тя пред екипа ни в следващите редове...

 • Обявиха 100-те най-влиятелни ИТ личности в България

  Обявени са победителите в класацията на Career Show Index „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”. Класацията има за цел да даде гласност на добрите примери в ИТ индустрията у нас и да поощри личностите, които полагат усилия, за да развиват сектора.

 • Нора Бешкова е новият мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин

  Нора Бешкова поема позицията мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин ЕАД. Тя ще ръководи и развива присъствието на марките DEVIN, Granini и Red Bull в над 35 000 обекта от търговската мрежа в цялата страна, научи Борса.bg от дружеството.

 • Сентилион внедрява нова cloud базирана ERP система

  „В един проект, който ще обхване всички отдели в компанията, ще оптимизираме, обновим и надградим съществуващите и установени практики в Сентилион, за да докажем за пореден път, че иновацията е в сърцата на всички служители“, коментираха от Сентилион.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6