Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

От Теси предвиждат ръст на приходите от продажби с 25% за 2019 03.06.2019 г.

In Romanian

 

Българският производител и лидер на европейския пазар на бойлери и отоплителни уреди – Теси, отчете продажби на стойност около 62 млн. евро за 2018 г. Целта на компанията за 2019 г. е да достигне оборот от 78 млн. евро, съобщиха за Борса.bg от шуменското предприятие.

 

 

Приходите от продажби за 2018 г. на Теси са с близо 8% повече спрямо предходната година. А за т.г. от компанията очакват увеличение на този пункт с нови 25%.

 

Инвестиции в размер на 7 млн. лв. са направени в разширение и подобрение на производствените сгради, в нови активи и транспортни средства.

 

Служителите, заети в трите завода в Шумен и този в Смядово, са общо 850, а капацитетът на групата за електрически бойлери е 1.2 млн. уреда на година, за бойлери с индиректно загряване и термопомпи – 50 хил., за панелни конвектори – 200 хил. и за маслени радиатори – 300 хил.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси

HR новини

 • Намери посоката! Ела на „Ден на кариерата“ във ВТУ „Т.Каблешков“

  За шести пореден път Център за кариерно развитие към Висше транспортно училище (ВТУ) „Тодор Каблешков“ организира изложението за работодатели „Ден на кариерата“, научи Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои от 10 ч. на 17 октомври.

 • Оптимизирайте HR процесите в компанията с ТехноЛогика

  Нуждаете се от единна интегрирана система, която да ви помогне да управлявате най-ценния ресурс – човешкия капитал? ТехноЛогика има решение за вас. Компанията представи нов български софтуер, който автоматизира HR процесите в малките и средни предприятия.

 • Един работен ден на Петър Телчаров от Либхер-Транспортейшън

  Как да ръководиш хора, така че работата да тече по възможно най-добрия начин? Как да създадеш обстановка на колегиалност и доверие? Днес на гости ни е Петър Телчаров – програмист на машини с ЦПУ в Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно

  Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение намериха от Луфтханза Техник София, които обособиха т.нар. „Parent-Child“ офис, осигуряващ комфорт на родителите и малчуганите.

 • Новият завод на Биовет в Пещера разкрива над 200 работни места

  На 16 септември т. г. един от водещите европейски производители на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства Биовет официално откри своя нов завод в гр. Пещера, научи Борса.bg от българското дружество.

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6