Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

От Теси предвиждат ръст на приходите от продажби с 25% за 2019 03.06.2019 г.

In Romanian

 

Българският производител и лидер на европейския пазар на бойлери и отоплителни уреди – Теси, отчете продажби на стойност около 62 млн. евро за 2018 г. Целта на компанията за 2019 г. е да достигне оборот от 78 млн. евро, съобщиха за Борса.bg от шуменското предприятие.

 

 

Приходите от продажби за 2018 г. на Теси са с близо 8% повече спрямо предходната година. А за т.г. от компанията очакват увеличение на този пункт с нови 25%.

 

Инвестиции в размер на 7 млн. лв. са направени в разширение и подобрение на производствените сгради, в нови активи и транспортни средства.

 

Служителите, заети в трите завода в Шумен и този в Смядово, са общо 850, а капацитетът на групата за електрически бойлери е 1.2 млн. уреда на година, за бойлери с индиректно загряване и термопомпи – 50 хил., за панелни конвектори – 200 хил. и за маслени радиатори – 300 хил.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси

HR новини

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • Георги Манолов от АBB за своя кариерен път от Севлиево до САЩ

  Георги Манолов е ръководител „Подобрение на процесите“ в дружеството на ABB в САЩ. Кариерата на г-н Манолов стартира през 2012 г. като SAP Master Data Administrator в българското дружество. През 2018 г. приема предизвикателството да замине за САЩ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6