Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата 04.12.2019 г.

Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев. В нея се включиха редица компании, институции и медии.

 

 

Кампанията е насочена към учениците от начален етап на обучение, но също цели да привлече вниманието на родителите и обществото.

 

На 29 ноември 2019 г. завърши поредният етап от инициативата. В него Теси взе участие, като представи инициативата пред децата от четири първи класа от две училища. Акцията се проведе сред първокласници от гр. Шумен и други градове от общината в периода от 11 до 29 ноември 2019 г. Представянето на кампанията бе с интерактивна презентация, в която активно участваха и децата. Целта на презентацията е подрастващите да повишат познанията си за безопасното пътуване и за нуждата от поставяне на предпазни колани в автомобила. Инициативата цели също да обърне внимание и на последиците от липсата на поставяне на предпазен колан и от родителите.

 

От Теси призоваха всяко дете да стане „Инспектор по коланите“. По този начин те ще обръщат внимание на всички пътници в автомобила, което оказва благоприятно влияние върху организационните умения и развива и чувство за отговорност у децата.

 

През 2019 г. общо 2400 деца от 1-ви до 4-ти клас от 11 училища в гр. Шумен преминаха обучение. Близо 90 бяха доброволците от компании и институции, които се срещнаха с учениците, за да им обяснят по атрактивен начин как да пътуват безопасно в автомобила. Децата научиха и защо е важно да седят на задната седалка, където да бъдат разположени на повдигаща седалка или на столче, както и да поставят предпазен колан.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixbay.com

HR новини

 • Луфтханза Техник София с отворена позиция за авиобояджия

  Луфтханза Техник София обяви свободна позиция за длъжност „Авиобояджия“ (Aircraft Painter). Необходимо е кандидатите да притежават компютърна грамотност, познания по английски език, както и тригодишен опит в сферата на авиобояджийството.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • Предстои есенен кариерен форум в СУ „Св. Климент Охридски“

  На 20 октомври 2020 г. Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и Германо-Българската индустриално търговска камара организират есенен форум на кариерното развитие, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Инженер.БГ също ще се включи.

 • Career Show обяви Топ 100 на HR професионалистите в България

  Малко след обявяването на 50-те най-добри работодатели в страната, Career Show стартира индекса „Топ 100 HR професионалисти в България“, чиято цел бе да се откроят личностите, които стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас.

 • Един работен ден на Райна Върбанова от Сентилион

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ завършва образование в сферата на хуманитарните науки, но съдбата я отвежда в света на високотехнологичното оригинално оборудване. Сферата си на дейност тя възприема като извор на вдъхновение.

 • Career Show ще излъчи Топ 100 на HR професионалистите в България

  Career Show стартира индекса „Топ 100 HR професионалисти в България", съобщиха за Борса.bg организаторите. Целта на индекса е да покаже кои личности стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6