Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Теси грабна три отличия от „Бизнес наградите на Forbes” 2018 г. 09.01.2019 г.

Един от най-големите български и европейски производители на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома Теси спечели три отличия от „Бизнес наградите на Forbes” за 2018 г., информираха за Борса.bg от компанията.

 

 

В категория „Развитие на бизнеса“ за 2018 г., Теси грабна първото място, като за пореден път затвърди лидерските си качества на българския и международен пазар.

 

„За 3 години удвоихме оборота си и сме се прицелили да направим същото в следващите 3 години. Няколко милиона домакинства използват нашите уреди. И не само това – ние обърнахме тенденцията за внасяне на китайска продукция в Европа и започнахме да изнасяме отоплителни уреди за Китай”, заяви г-н Еманиул Тотев, директор „Продажби“.

 

Втората награда, която получи Теси, е „Служител на годината“. С този приз се сдоби дългогодишният служител инж. Костадин Борисов, ръководител на отдел „Стандарти и Управление на качеството“. Г-н Борисов е част работна група „TC59x /WG4 Водонагревателни уреди“ към CENELEC (Европейски комитет за електротехническа стандартизация).

 

Теси грабна и почетното трето място в категория „Клиентска политика“.

 

Източник на снимковия материал: Теси

HR новини

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • Семейството на Huawei набира нови попълнения за България

  „Екипът ни в България се разраства и може би търсим точно теб! Разгледай отворените позиции”, с тези думи от Huawei България приканват всички вас да кандидатствате за някои от свободните позиции, които предлага компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6