Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Теси грабна три отличия от „Бизнес наградите на Forbes” 2018 г. 09.01.2019 г.

Един от най-големите български и европейски производители на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома Теси спечели три отличия от „Бизнес наградите на Forbes” за 2018 г., информираха за Борса.bg от компанията.

 

 

В категория „Развитие на бизнеса“ за 2018 г., Теси грабна първото място, като за пореден път затвърди лидерските си качества на българския и международен пазар.

 

„За 3 години удвоихме оборота си и сме се прицелили да направим същото в следващите 3 години. Няколко милиона домакинства използват нашите уреди. И не само това – ние обърнахме тенденцията за внасяне на китайска продукция в Европа и започнахме да изнасяме отоплителни уреди за Китай”, заяви г-н Еманиул Тотев, директор „Продажби“.

 

Втората награда, която получи Теси, е „Служител на годината“. С този приз се сдоби дългогодишният служител инж. Костадин Борисов, ръководител на отдел „Стандарти и Управление на качеството“. Г-н Борисов е част работна група „TC59x /WG4 Водонагревателни уреди“ към CENELEC (Европейски комитет за електротехническа стандартизация).

 

Теси грабна и почетното трето място в категория „Клиентска политика“.

 

Източник на снимковия материал: Теси

HR новини

 • Инженер.bg стартира анкета в помощ на HR специалистите

  Екипът на Инженер.bg състави анонимна анкета в помощ на експертите по човешки ресурси на тема „Как да бъдем още по-полезни на HR специалистите от индустрията и строителството?”, научи Борса.bg от Инженер.bg.

 • ЧЕЗ България с две номинации за годишните HR награди на БАУХ

  ЧЕЗ България и тази година зае място сред претендентите за годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Енергийното дружество е номинирано в две категории в конкурса.

 • Quark VR разширява екипа си

  Българската софтуерна компания Quark VR разширява екипа си с нови програмисти, най-вече в сферата на C++, за офиса си в гр. София, научи Борса.bg. Фирмата за виртуална реалност се е сдобила с нови инвестиционни средства от над 500 хил. лв.

 • Деница Борисова от Фесто Производство ще е водещ на уебинар

  На 23 януари 2019 г. ще се проведе уебинарът „Привличане, управление и задържане на таланти“ – менторска програма на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Водещ на онлайн семинара ще бъде Деница Борисова, един от менторите на програмата.

 • През 2019 г. 65% от работодателите ще наемат нови служители

  През втората половина на 2018 г. бе проведено онлайн анкетно проучване, което сочи покачване в ръста на наемането на нови служители. През 2019 г. около 65% от работодателите възнамеряват да увеличат броя на заетите в своите фирми, съобщиха за Борса.bg.

 • 230 служители ще произвеждат злато в „Ада тепе”

  Общият брой на наетите лица в минната компания Дънди Прешъс Металс в Крумовград, където в началото на 2019 г. в мината „Ада тепе” ще започне производство на златен концентрат, ще достигне 230 човека. Към края на 2018 г. са наети близо 90% от служителите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6