Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Теси с впечатляващо присъствие на изложение в Испания 03.04.2019 г.

От 26 февруари до 1 март 2019 г. в Мадрид се проведе изложението за климатична и хладилна техника Climatización y Refrigeración, на което водещият български и европейски производител на електрически бойлери и отоплителни уреди за дома Теси взе участие. „Второто изложение от календара на Tesy за тази година приключи с успех и много нови възможности. Компанията и екипът в Испания оценяват издание 2019 като изключително положително за бранда и местното дружество”, коментираха за Борса.bg от Теси.

 

 

По време на изложението Теси разполагаше със свой собствен щанд с големина 130 m2, разделен на две части – една с уреди за битовия сектор и една – за професионална употреба.

 

Сред продуктите, които можеха да разгледат посетителите, бяха и няколко съвсем нови попълнения към богатата гама на Теси. Електрическият бойлер BelliSlimo, със своя италиански дизайн и компактност, без съмнение беше в светлината на прожекторите. Друго нововъведение за испанския пазар беше моделът MaxEau Ceramic с вградена серпентина. Нов, не само за Испания, но и като допълнение в продуктовото портфолио за 2019 г., бе и BiLight Smart.

 

Освен със своите бойлери, Теси успя да впечатли гостите и с новата си подобрена термопомпа. Посетителите имаха възможността да тестват през мобилната апликация Tesy Cloud бойлерите BelliSlimo Cloud и ModEco Cloud.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Tesy

HR новини

 • Един работен ден на инж. Елисавет Стаму от ЛЕМ България

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и дори в начин на мислене и какво сподели г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, пред екипа на Инженер.bg.

 • Един работен ден на инж. Самоковлиев от Костал

  Да си част от света на Kostal означава да се наредиш сред първенците в глобалния аутомотив бранш и да не отстъпваш нито крачка назад от най-високите стандарти за качество, прецизност и високи резултати. В тези челни редици застава и Костал Аутомотив България.

 • „Ден на сини кариери“ ще се проведе във Варна

  Морето ви привлича неудържимо? Мечтаете за кариера в областта на корабостроенето, морския транспорт, круизния туризъм или офшорния добив на нефт и газ? Тогава не пропускайте да посетите традиционното информационно събитие „Ден на сини кариери“!

 • ОПРЧР осигурява детски кътове за 200 фирми

  От началото на следващата година Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ (ОПРЧР) ще осигури възможността на 200 работодатели да разкрият детски кътове за децата на своите служители в компанията, научи Борса.bg от МТСП.

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6