Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Теси с впечатляващо присъствие на изложение в Испания 03.04.2019 г.

От 26 февруари до 1 март 2019 г. в Мадрид се проведе изложението за климатична и хладилна техника Climatización y Refrigeración, на което водещият български и европейски производител на електрически бойлери и отоплителни уреди за дома Теси взе участие. „Второто изложение от календара на Tesy за тази година приключи с успех и много нови възможности. Компанията и екипът в Испания оценяват издание 2019 като изключително положително за бранда и местното дружество”, коментираха за Борса.bg от Теси.

 

 

По време на изложението Теси разполагаше със свой собствен щанд с големина 130 m2, разделен на две части – една с уреди за битовия сектор и една – за професионална употреба.

 

Сред продуктите, които можеха да разгледат посетителите, бяха и няколко съвсем нови попълнения към богатата гама на Теси. Електрическият бойлер BelliSlimo, със своя италиански дизайн и компактност, без съмнение беше в светлината на прожекторите. Друго нововъведение за испанския пазар беше моделът MaxEau Ceramic с вградена серпентина. Нов, не само за Испания, но и като допълнение в продуктовото портфолио за 2019 г., бе и BiLight Smart.

 

Освен със своите бойлери, Теси успя да впечатли гостите и с новата си подобрена термопомпа. Посетителите имаха възможността да тестват през мобилната апликация Tesy Cloud бойлерите BelliSlimo Cloud и ModEco Cloud.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Tesy

HR новини

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • Career Show събра топ таланти и работодатели в зала Арена Армеец

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас.

 • BHTC България потърси нови таланти на „Кариерен Кошер 2019“

  Бер-Хелла Термоконтрол България взе участие в изложението „Кариерен Кошер 2019“. То се проведе на 4 септември 2019 г. в Интер Експо Център. Екипът на BHTC България разказа на посетителите на събитието за своята дейност и разработваните от компанията продукти.

 • Един работен ден на инж. Й. Йорданов от Melexis България

  Що е то Lean инженер? Каква е мисията на тази длъжност и защо намирането на най-добрите професионалисти за нея става приоритет за компаниите в световен мащаб? Отговор на тези въпроси Борса.bg получи от инж. Йордан Йорданов от Melexis България.

 • МТСП стартира конкурс за социални иновации

  За пета поредна година МТСП организира конкурс за Национална награда за социални иновации и ще отличи социалните предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации в сектора на социалната икономика.

 • Един работен ден на инж. Георгиев от ЛЕМ България

  „Живот, Енергия, Движение” (Life Energy Motion) – това е основата, върху която се развива международният производител на преобразуватели за ток и напрежение LEM. Екипът ни се срещна с инж. Георги Георгиев от българското дружество ЛЕМ България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6