Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Теси с впечатляващо присъствие на изложение в Испания 03.04.2019 г.

От 26 февруари до 1 март 2019 г. в Мадрид се проведе изложението за климатична и хладилна техника Climatización y Refrigeración, на което водещият български и европейски производител на електрически бойлери и отоплителни уреди за дома Теси взе участие. „Второто изложение от календара на Tesy за тази година приключи с успех и много нови възможности. Компанията и екипът в Испания оценяват издание 2019 като изключително положително за бранда и местното дружество”, коментираха за Борса.bg от Теси.

 

 

По време на изложението Теси разполагаше със свой собствен щанд с големина 130 m2, разделен на две части – една с уреди за битовия сектор и една – за професионална употреба.

 

Сред продуктите, които можеха да разгледат посетителите, бяха и няколко съвсем нови попълнения към богатата гама на Теси. Електрическият бойлер BelliSlimo, със своя италиански дизайн и компактност, без съмнение беше в светлината на прожекторите. Друго нововъведение за испанския пазар беше моделът MaxEau Ceramic с вградена серпентина. Нов, не само за Испания, но и като допълнение в продуктовото портфолио за 2019 г., бе и BiLight Smart.

 

Освен със своите бойлери, Теси успя да впечатли гостите и с новата си подобрена термопомпа. Посетителите имаха възможността да тестват през мобилната апликация Tesy Cloud бойлерите BelliSlimo Cloud и ModEco Cloud.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Tesy

HR новини

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95

  Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова от БКК 95. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Нови вакантни работни позиции обяви Айгер Инженеринг

  Търсите ли нови предизвикателства в областта на машиностроенето? Мечтаете ли да станете част от екип, създаващ иновативни бутикови технически решения? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да станете част от семейството на Айгер Инженеринг.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6