Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Сърбия продължава развитието на индустриалната зона в Лесковац 15.10.2020 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Продължава развитието на индустриалната зона в сръбския град Лесковац, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

След изграждането на пътните трасета, водната мрежа, осветлението, санитарната канализационна система и част от канализационната система за дъждовна вода, са осигурени 13.5 млн. динара за строителството на друга част от дъждовната канализационна система с дължина от 220 m.

 

След посещение на строителния обект кметът на гр. Лесковац Горан Цветанович заяви, че инвестицията в индустриалната зона е много важна заради всички 3 700 служители на британската компания Aptiv, разположена в районаЦветанович посочи, че дружеството е вложило над 25 млн. евро в своята фабрика и анонсира плановете на Aptiv да наеме още 500 служители.

 

По план строителните дейности трябва да бъдат финализирани в срок от 2 месеца и половина.

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • Career Show Awards – жури и публичен вот определят победителите

  Експертно жури и публичен вот ще определят победителите в наградите за най-добър работодател в България – Career Show Awards, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show. Победителите ще бъдат обявени на 10 ноември в сайта на наградите.

 • Мултивак България с отворена позиция за Technical Assistant

  Част от основните задължения включват приоритизиране и обработка на ежедневните заявки от екипи на компанията; управление на заявки и документи на клиенти; изготвяне на доклади и котировки; превод и осигуряване на техническа и търговска информация.

 • „Дни на кариерата“ ще се проведе в ТУ-Габрово

  За поредна година Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово) ще бъде домакин на националния форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои на 20 октомври 2020 г.

 • Девин с нов ръководител „Нови технологии и опаковки"

  Любомир Георгиев е новият ръководител „Нови технологии и опаковки" на Девин, научи Борса.bg от лидерa на пазара на бутилирана вода у нас. Господин Георгиев ще отговаря за разработването и внедряване в употреба на иновативни опаковъчни материали и технологии.

 • Един работен ден на Н. Човалинов от R&M България Производство

  Целеустремен и осъзнал важни за бъдещия си кариерен път уроци – така излиза инж. Николай Човалинов от първото издание на Инженерната академия на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. Днес той гостува в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Съвети при онлайн интервю за работа от Top Skills Recruitment

  Top Skills Recruitment е българска HR агенция за подбор на персонал, създадена от професионалисти с дългогодишен опит в аутсорсинга и IT сектора. Те споделиха някои практически съвети, насочени към търсещите работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6