Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Сърбия може да започне да произвежда нов модел автомобил на Fiat 10.09.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

През последните месеци сръбски медии информират за въвеждането на нов модел Fiat в производствената програма на Fiat Chrysler Automobiles (FCA) в гр. Крагуевац, Сърбия. Фокусирайки се върху разработването на автомобили от серията 500, дружеството ще започне производството и на Fiat 500 Giardiniera до 2021 г., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Новият модел Giardiniera също трябва да и има електрическа версия. По думи на ръководителя на международния бранд, в Сърбия може да бъде въведен и SUV Fiat автомобил до 2021 г., без това да повлияе на производството на сегашния модел 500L.

 

Въпреки разпространението на новината обаче, към момента от групата на Fiat все още не са потвърдили официално бъдещите си планове. Очаква се ръководството на Fiat Chrysler Automobiles да обяви намеренията си до края на годината.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • Career Show събра топ таланти и работодатели в зала Арена Армеец

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас.

 • BHTC България потърси нови таланти на „Кариерен Кошер 2019“

  Бер-Хелла Термоконтрол България взе участие в изложението „Кариерен Кошер 2019“. То се проведе на 4 септември 2019 г. в Интер Експо Център. Екипът на BHTC България разказа на посетителите на събитието за своята дейност и разработваните от компанията продукти.

 • Един работен ден на инж. Й. Йорданов от Melexis България

  Що е то Lean инженер? Каква е мисията на тази длъжност и защо намирането на най-добрите професионалисти за нея става приоритет за компаниите в световен мащаб? Отговор на тези въпроси Борса.bg получи от инж. Йордан Йорданов от Melexis България.

 • МТСП стартира конкурс за социални иновации

  За пета поредна година МТСП организира конкурс за Национална награда за социални иновации и ще отличи социалните предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации в сектора на социалната икономика.

 • Един работен ден на инж. Георгиев от ЛЕМ България

  „Живот, Енергия, Движение” (Life Energy Motion) – това е основата, върху която се развива международният производител на преобразуватели за ток и напрежение LEM. Екипът ни се срещна с инж. Георги Георгиев от българското дружество ЛЕМ България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6