Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Строят нови съоръжения в община Инджия, Сърбия 12.08.2020 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Предстои изграждането на няколко нови съоръжения в Община Инджия, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

През последните три години са сключени споразумения с 11 компании, закупили площи в индустриалната зона, част от които вече стартираха своята дейност. Скоро предстои да заработят компании като Metal-IN Zelic, Zeo World, Prica ketering, Zlatibor gradnja и Mikom. Сред новоизградените съоръжения са базата на Martini Gradnja за производство на стоманобетонни конструкции, както и фабриката за листни торове на Fertico.

 

Очаква се да стартира и павирането на най-дългата улица в село Люково, която е с дължина от малко над 2 km.

 

През есента ще бъде завършен строежът на нова детска градина с капацитет от 300 деца. Планира се още изграждането на зелен пазар, закрит басейн, спортна зала пълна реконструкция на градския площад, както и развитието на парковете в община Инджия.

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • Какво ново предстои да видим на Career Show 2020

  Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите.

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6