Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Строително оборудване подпомага бъдещите инженери у нас 07.03.2017 г.

Фирма „Строително оборудване” ЕООД – Русе, част от групата Атлас Копко, предоставя стипендия „Обучавам се в Технически университет – София, за да остана в България”. Програмата е актуална за студенти, завършили първа или втора година на обучение, информираха за Борса.bg от Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ (ЦКВ) на Техническия университет – София. Инициативата е по случай 3 март, националния празник на Република България, и част от Кампанията „Ако си дал, не си живял напразно…”.

 

 

Целта на стипендията е подпомагане обучението и бъдещото професионално развитие на студентите-стипендианти в България, предоставяйки възможност:

 - За паралелно обучение и придобиване на практически опит в международна фирма;

 - Подпомагане при: подготовка на текущи курсови работи, по време на обучението, при разработването на дипломна работа;

 - Работа с ментор. Менторът ще бъде човек от съответния отдел, който е доброволец и има желание да подкрепя студента и да го съветва;

 - Провеждане на летен стаж (транспортът и нощувките на стипендианта са за сметка на фирмата);

 - След успешното завършване на обучението, трудов договор ще бъде предложен при условие, че фирмата има подходяща свободна позиция.

 

Финансовата подкрепа покрива учебната годишна такса, потвърждават от ТУ-София. Включено е още месечно заплащане от 200 лв., което подлежи на прогресивно нарастване през годините. При понижаване успеха на стипендианта фирмата си запазва възможността за преразглеждане условията на плащане.

 

Изискванията към кандидата са да е от една от специалностите:

 - Машиностроене;

 - Мехатроника;

 - Инженерен дизайн;

 - Хидравлична и пневматична техника.

 

Успехът на участника трябва да не е по-нисък от „Много добър (4.50)“, да владее английски на добро ниво или да има желание за започване на интензивни курсове, да има мотивация за постигане на дългосрочни резултати и развитие като инженер в проектирането на нови изделия или производствена среда.

 

Повече информация бихте могли да получите на e-mail: career@tu-sofia.bg или на телефон: 02/965 34 40.

 

Източник на снимков материал: Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ (ЦКВ) към Техническия университет – София

HR новини

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6