Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Стомана Индъстри строи нов източник за промишлено водоснабдяване 22.05.2020 г.

Металургичното дружество Стомана Индъстри ще строи нов източник за промишлено водоснабдяване на територията на предприятието, научи Борса.bg от Dariknews.bg.

 

 

Компанията е внесла в Община Перник инвестиционно предложение за изграждане на тръбен кладенец, който ще използва за охлаждане. Той ще бъде с дълбочина 55 m и чрез него ще се добиват около 30 000 – 35 000 m3  вода на година.

 

Вода за промишлено водоснабдяване Стомана Индъстри доскоро използваше от язовир „Студена“, но след справянето с водната криза в гр. Перник компанията, предприятието добива вода от язовира само за питейно-битови нужди, сочат данни на „В и К“ – Перник.

 

Стомана Индъстри е част от Сиденор Груп – един от най-големите производители на стомана на Балканския полуостров с водещи позиции в Европа. В завода на компанията в гр. Перник се осъществява производството и търговията на богата гама от висококачествени продукти от стомана.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Стомана Индъстри, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pexels.com

HR новини

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6