Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Стомана Индъстри строи нов източник за промишлено водоснабдяване 22.05.2020 г.

Металургичното дружество Стомана Индъстри ще строи нов източник за промишлено водоснабдяване на територията на предприятието, научи Борса.bg от Dariknews.bg.

 

 

Компанията е внесла в Община Перник инвестиционно предложение за изграждане на тръбен кладенец, който ще използва за охлаждане. Той ще бъде с дълбочина 55 m и чрез него ще се добиват около 30 000 – 35 000 m3  вода на година.

 

Вода за промишлено водоснабдяване Стомана Индъстри доскоро използваше от язовир „Студена“, но след справянето с водната криза в гр. Перник компанията, предприятието добива вода от язовира само за питейно-битови нужди, сочат данни на „В и К“ – Перник.

 

Стомана Индъстри е част от Сиденор Груп – един от най-големите производители на стомана на Балканския полуостров с водещи позиции в Европа. В завода на компанията в гр. Перник се осъществява производството и търговията на богата гама от висококачествени продукти от стомана.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Стомана Индъстри, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pexels.com

HR новини

 • Какво ново предстои да видим на Career Show 2020

  Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите.

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6