Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Стартираха номинациите за наградите „Инвеститор на годината” 13.01.2020 г.

Българската агенция за инвестиции (БАИ) ще проведе за четиринадесети път годишните награди „Инвеститор на годината”, научи Борса.bg от организаторите. Конкурсът цели да отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани през 2019 г. в България – както нови, така и вече добре развиващи се бизнеси.

 

 

Инвестиционните проекти ще бъдат оценявани от жури по редица критерии, включително размер на направената инвестиция; корпоративна социална отговорност; брой новооткрити работни места за 2019 г.; създаден продукт/услуга с голяма популярност или със значителен пазарен успех в областта на приложение в и извън България; прилагане на добри практики, свързани с преодоляването на недостига на кадри; спазване на устойчиви бизнес практики; внедряване на иновативни практики, базирани на прилагането на нови технологични процеси.

По време на конкурса ще бъдат раздадени 5 статуетки „Златен бик“ в 5 категории, както и 3 почетни награди-плакети на БАИ.

 

Може да подадете вашите номинации за реализирани през 2019 г. инвестиционни проекти до 31 януари 2020 г. ТУК 

 

Източник на снимковия материал: Българска агенция за инвестиции

HR новини

 • Един работен ден на Райна Върбанова от Сентилион

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ завършва образование в сферата на хуманитарните науки, но съдбата я отвежда в света на високотехнологичното оригинално оборудване. Сферата си на дейност тя възприема като извор на вдъхновение.

 • Career Show ще излъчи Топ 100 на HR професионалистите в България

  Career Show стартира индекса „Топ 100 HR професионалисти в България", съобщиха за Борса.bg организаторите. Целта на индекса е да покаже кои личности стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас.

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6