Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Стартираха номинациите за наградите „Инвеститор на годината” 13.01.2020 г.

Българската агенция за инвестиции (БАИ) ще проведе за четиринадесети път годишните награди „Инвеститор на годината”, научи Борса.bg от организаторите. Конкурсът цели да отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани през 2019 г. в България – както нови, така и вече добре развиващи се бизнеси.

 

 

Инвестиционните проекти ще бъдат оценявани от жури по редица критерии, включително размер на направената инвестиция; корпоративна социална отговорност; брой новооткрити работни места за 2019 г.; създаден продукт/услуга с голяма популярност или със значителен пазарен успех в областта на приложение в и извън България; прилагане на добри практики, свързани с преодоляването на недостига на кадри; спазване на устойчиви бизнес практики; внедряване на иновативни практики, базирани на прилагането на нови технологични процеси.

По време на конкурса ще бъдат раздадени 5 статуетки „Златен бик“ в 5 категории, както и 3 почетни награди-плакети на БАИ.

 

Може да подадете вашите номинации за реализирани през 2019 г. инвестиционни проекти до 31 януари 2020 г. ТУК 

 

Източник на снимковия материал: Българска агенция за инвестиции

HR новини

 • Предстои изложението за работодатели „Стажове“ в ТУ-София

  За девета поредна година Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ към Технически университет – София (ТУ-София) организира изложението за работодатели „Стажове“, информираха за Борса.bg от учебното заведение.

 • Рaйна Крапчанска е новият HR мениджър на BHTC България

  Г-жа Крапчанска ще отговаря за развитието на глобалната HR политика на компанията, за обучителните програми и за превръщането на развойния център на BHTC България в предпочитано място за усъвършенстване на висококвалифицирани инженери.

 • Кои работодатели ще увеличат работната сила през 2020?

  Българските работодатели ще посрещнат новото десетилетие оптимистично, като увереността им за наемане на служители през първото тримесечие на новата 2020 г. се очаква да е положителна във всички индустрии и региони в страната, научи Борса.bg от ManpowerGroup.

 • Един работен ден на инж. Маргарита Николова от БКК 95

  Какви са предимствата да си дама в един предимно мъжки свят – този на инженерите? Как старанието и концентрацията на жената-инженер ѝ помагат да се справя успешно както с работата, така и с грижата за семейството споделя Инж. Маргарита Николова от БКК 95.

 • Един работен ден на инж. Румен Христов от Стам Лтд

  Да си инженер „Динамични и автоматизирани решения за складове“ изисква работа на пълен работен ден, а понякога и след това. За инж. Румен Христов от Стам Лтд удовлетворението от безупречно изпълнен проект едно от нещата, които поддържат желанието му да се развива.

 • Предстоят Годишните HR награди на БАУХ за 2019

  И тази година Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) ще награди най-успешните професионалисти и проекти в областта на управлението на човешките ресурси, научи Борса.bg от Българска стопанска камара (БСК).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6