Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Станете част от програмата за лоялни клиенти на Шнайдер Електрик 26.03.2020 г.

Шнайдер Електрик представи своята програма за лоялни професионалисти mySchneider Награди, научи Борса.bg от компанията.

 

„Създадохме програмата в знак на благодарност към нашите клиенти. С всеки закупен продукт от партньорите на програмата, Вие автоматично събирате точки, в замяна на които ще получите разнообразни подаръци“, посочиха от Шнайдер Електрик.


Чрез програмата mySchneider Награди клиентите на Шнайдер Електрик ще получават информация за актуалните промоции, новини, събития и нови продукти на компанията, информираха още от дружеството.

 

За регистрация и вход към програмата на Шнайдер Електрик, посетете линка.

 

Шнайдер Електрик, част от групата Schneider, предоставя висококачествени решения в областта на дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, енергийната инфраструктурата и индустрията. Компанията присъства на пазара у нас от 1990 г., а през 2007 г. откри нов завод в гр. Пловдив, специализиран основно в производството на прекъсвачи. През 2019 г. предприятието получи сертификат за Smart Factory – най-високия вътрешен стандарт на групата за индустриално производство, автоматизация и ефективно управление на процесите.

 

Източник на снимковия материал: Шнайдер Електрик

HR новини

 • Водещи фирми участват в онлайн „Национални дни на кариерата“

  Днес, 25 март 2020 г., продължава форумът „Национални дни на кариерата“ – 2020, който тази година се провежда в онлайн формат в три поредни дни – от 24 до 26 март от 11:00 до 17:00 ч. Срещата си с компаниите потребителите могат да осъществят чрез чат интервюта.

 • Commerzbank наема IT специалисти за офиса си в София

  Още в края на 2019 г. водещата немска банка Commerzbank обяви, че обмисля откриването на IT хъб България. До края на 2020 г. банката планира да разкрие 100 работни места в столицата, които да достигнат 400 до края на 2022 г., научи Борса.bg от Economy.bg.

 • Career Show ви кани на „Онлайн HR кафе“

  Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show организира седмични онлайн дискусии „Online HR Café: Home office discussion“, с цел обмяна на опит и добри практики между специалистите по Човешки ресурси и улеснено справянето с извънредната ситуация в страната.

 • Един работен ден на инж. Емил Петков от ЛЕМ България

  Лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере защо, екипът на Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той.

 • Инж. Топчийска – дамата начело на Smart Factory на Шнайдер

  В своята кариера инж. Мария Топчийска работи в редица български и чуждестранни предприятия, както и като външен консултант на Schneider Electric. Преди две години заема позицията мениджър „Индустриализация и поддръжка“ в производствената компания.

 • Един работен ден на инж. Илчев от Костал

  Работата в Костал среща инж. Илчев с екип, в който взаимната подкрепа е условие за отличното изпълнение на работните задължения, а предизвикателствата са част от създаването на иновативни решения и път към индивидуалното професионално израстване.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6