Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Станете част от програмата за лоялни клиенти на Шнайдер Електрик 26.03.2020 г.

Шнайдер Електрик представи своята програма за лоялни професионалисти mySchneider Награди, научи Борса.bg от компанията.

 

„Създадохме програмата в знак на благодарност към нашите клиенти. С всеки закупен продукт от партньорите на програмата, Вие автоматично събирате точки, в замяна на които ще получите разнообразни подаръци“, посочиха от Шнайдер Електрик.


Чрез програмата mySchneider Награди клиентите на Шнайдер Електрик ще получават информация за актуалните промоции, новини, събития и нови продукти на компанията, информираха още от дружеството.

 

За регистрация и вход към програмата на Шнайдер Електрик, посетете линка.

 

Шнайдер Електрик, част от групата Schneider, предоставя висококачествени решения в областта на дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, енергийната инфраструктурата и индустрията. Компанията присъства на пазара у нас от 1990 г., а през 2007 г. откри нов завод в гр. Пловдив, специализиран основно в производството на прекъсвачи. През 2019 г. предприятието получи сертификат за Smart Factory – най-високия вътрешен стандарт на групата за индустриално производство, автоматизация и ефективно управление на процесите.

 

Източник на снимковия материал: Шнайдер Електрик

HR новини

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • Луфтханза Техник София с отворена позиция за авиобояджия

  Луфтханза Техник София обяви свободна позиция за длъжност „Авиобояджия“ (Aircraft Painter). Необходимо е кандидатите да притежават компютърна грамотност, познания по английски език, както и тригодишен опит в сферата на авиобояджийството.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6