Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Стам ЛТД ще участва на „Логистика в действие” на 30 и 31 май 08.05.2019 г.

На 30 и 31 май 2019 г., в Sofia Airport Center (SAC), за четвърта година ще се проведе изложението, посветено на склад, логистика и транспорт – „Логистика в действие”, информираха за Борса.bg организаторите на събитието. Целта на специализирания форум е да свърже фирмите, предлагащи складово оборудване, лекотоварни превозни средства, както и услуги в областта на логистиката, транспорта и спедицията, с техни бъдещи клиенти.

 

 

И тази година по време на събитието ще се състои състезанието за майсторско управление на кари. По традиция всяка участваща компания изпраща най-добрите си каристи да премерят сили в състезанието.

 

В събитието е включен и специален мастърклас. „Мастърклас: „Управление на склада и доставките“ е полезна среща на логистичната общност за обмяна на опит. По време на мастъркласа лектори с богат опит и знания ще споделят добри практики с колегите си в залата. Следва свободен разговор и отговори как се решават конкретни казуси от всекидневието”, коментираха организаторите на събитието.

 

Стам ЛТД, лидер на българския пазар в областта на проектирането, доставката и монтажа на стелажни системи и инженеринг на складове, ще бъде част от изложителите по време на форума.

 

Всеки специалист от логистичния сектор може да посети събитието безплатно.

 

Повече информация за изложението можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Стам ЛТД ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Логистика в действие

HR новини

 • Кои работодатели ще увеличат работната сила през 2020?

  Българските работодатели ще посрещнат новото десетилетие оптимистично, като увереността им за наемане на служители през първото тримесечие на новата 2020 г. се очаква да е положителна във всички индустрии и региони в страната, научи Борса.bg от ManpowerGroup.

 • Един работен ден на инж. Маргарита Николова от БКК 95

  Какви са предимствата да си дама в един предимно мъжки свят – този на инженерите? Как старанието и концентрацията на жената-инженер ѝ помагат да се справя успешно както с работата, така и с грижата за семейството споделя Инж. Маргарита Николова от БКК 95.

 • Един работен ден на инж. Румен Христов от Стам Лтд

  Да си инженер „Динамични и автоматизирани решения за складове“ изисква работа на пълен работен ден, а понякога и след това. За инж. Румен Христов от Стам Лтд удовлетворението от безупречно изпълнен проект едно от нещата, които поддържат желанието му да се развива.

 • Предстоят Годишните HR награди на БАУХ за 2019

  И тази година Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) ще награди най-успешните професионалисти и проекти в областта на управлението на човешките ресурси, научи Борса.bg от Българска стопанска камара (БСК).

 • Един работен ден на инж. Елисавет Стаму от ЛЕМ България

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и дори в начин на мислене и какво сподели г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, пред екипа на Инженер.bg.

 • Един работен ден на инж. Самоковлиев от Костал

  Да си част от света на Kostal означава да се наредиш сред първенците в глобалния аутомотив бранш и да не отстъпваш нито крачка назад от най-високите стандарти за качество, прецизност и високи резултати. В тези челни редици застава и Костал Аутомотив България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6