Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Стам ЛТД ще участва на „Логистика в действие” на 30 и 31 май 08.05.2019 г.

На 30 и 31 май 2019 г., в Sofia Airport Center (SAC), за четвърта година ще се проведе изложението, посветено на склад, логистика и транспорт – „Логистика в действие”, информираха за Борса.bg организаторите на събитието. Целта на специализирания форум е да свърже фирмите, предлагащи складово оборудване, лекотоварни превозни средства, както и услуги в областта на логистиката, транспорта и спедицията, с техни бъдещи клиенти.

 

 

И тази година по време на събитието ще се състои състезанието за майсторско управление на кари. По традиция всяка участваща компания изпраща най-добрите си каристи да премерят сили в състезанието.

 

В събитието е включен и специален мастърклас. „Мастърклас: „Управление на склада и доставките“ е полезна среща на логистичната общност за обмяна на опит. По време на мастъркласа лектори с богат опит и знания ще споделят добри практики с колегите си в залата. Следва свободен разговор и отговори как се решават конкретни казуси от всекидневието”, коментираха организаторите на събитието.

 

Стам ЛТД, лидер на българския пазар в областта на проектирането, доставката и монтажа на стелажни системи и инженеринг на складове, ще бъде част от изложителите по време на форума.

 

Всеки специалист от логистичния сектор може да посети събитието безплатно.

 

Повече информация за изложението можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Стам ЛТД ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Логистика в действие

HR новини

 • Етем България успешно приключва проект за обучение на персонала

  ЕТЕМ е една от водещите фирми за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа и е първата компания, напълно интегрираща процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

 • Препоръчай хардуерен инженер и вземи бонус от ITEAM Bulgaria

  От години екипът на Инженер.БГ чрез своята Инженерна борса помага на специалистите у нас и на Балканите да открият мечтаното работно място, а за първи път имаме удоволствието да работим с компания, която използва иновативен метод за подбор – референцията от приятел.

 • Запознайте се със сертификационната програма на БАУХ

  Сертификационната програма на БАУХ има за цел да наложи професионални стандарти за управление на човешки ресурси, чрез които които да подпомогне бизнеса в стремежа му към по-добри резултати и по-мотивирани и ефективни екипи.

 • ВИТТЕ Аутомотив България разкрива нови работни места в Русе

  Преди броени дни ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД откри новата си производствена база на завода в гр. Русе. Инвестицията ще разкрие над 350 нови работни места, с което общият брой на работещите в българското дружество ще надхвърли 1 300 души.

 • Един работен ден на инж. Куфаров от Либхер-Транспортейшън

  Как протича работният ден на един машинен инженер с повече от 15 години професионален опит? Кои са препятствията, които се изпречват на пътя му, и как ги преодолява? Вижте какво разказа инж. Георги Куфаров от Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • VOSS търси да назначи 400 работници до края на 2019 г.

  Немската компания VOSS Automotive, която придоби бившия завод на Great Wall в област Ловеч, търси да назначи 400 работници – предимно машинни оператори и инженери, до края на тази година. От VOSS планират да назначат общо около 1000 служители.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6