Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Стам ЛТД ще участва на „Логистика в действие” на 30 и 31 май 08.05.2019 г.

На 30 и 31 май 2019 г., в Sofia Airport Center (SAC), за четвърта година ще се проведе изложението, посветено на склад, логистика и транспорт – „Логистика в действие”, информираха за Борса.bg организаторите на събитието. Целта на специализирания форум е да свърже фирмите, предлагащи складово оборудване, лекотоварни превозни средства, както и услуги в областта на логистиката, транспорта и спедицията, с техни бъдещи клиенти.

 

 

И тази година по време на събитието ще се състои състезанието за майсторско управление на кари. По традиция всяка участваща компания изпраща най-добрите си каристи да премерят сили в състезанието.

 

В събитието е включен и специален мастърклас. „Мастърклас: „Управление на склада и доставките“ е полезна среща на логистичната общност за обмяна на опит. По време на мастъркласа лектори с богат опит и знания ще споделят добри практики с колегите си в залата. Следва свободен разговор и отговори как се решават конкретни казуси от всекидневието”, коментираха организаторите на събитието.

 

Стам ЛТД, лидер на българския пазар в областта на проектирането, доставката и монтажа на стелажни системи и инженеринг на складове, ще бъде част от изложителите по време на форума.

 

Всеки специалист от логистичния сектор може да посети събитието безплатно.

 

Повече информация за изложението можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Стам ЛТД ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Логистика в действие

HR новини

 • Монделийз България търси стажанти в отдел „Човешки ресурси“

  Ти си студент в последна година в университета или наскоро завършил? А търсиш ли вълнуващи възможности за старт в кариерата? Тук е моментът да питаме „Обичаш ли шоколад?“. Страхотно, Монделийз България Продакшън търси стажант в отдел „Човешки ресурси“.

 • Един работен ден на инж. Бончев от Либхер-Транспортейшън Системс

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.

 • Фесто Производство ще бъде на Career Show

  „На 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец в гр. София ще се проведе кариерното изложение Career Show 2019. Участие в него ще вземе и Фесто Производство“, съобщиха за Борса.bg от компанията. Фесто Производство е част германския концерн Festo AG & Co. KG.

 • Креативността е важно качество за екипа на Weber

  Всеки работодател има свой почерк и индивидуален подход при провеждане на интервю за работа. Снежана Семова, изпълнителен директор на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България разказа върху какво поставя акцент при подбора на кадри.

 • Мултивак България: Нов ръководен екип пое Fritsch

  „Водещият производител на машини и оборудване за хлебни изделия Fritsch, който наскоро се присъедини към групата Multivac, има ново ръководство в лицето на Андреас Ейд и Франк Габриел“, научи Борса.bg от Мултивак България.

 • Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show

  Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6