Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

София с международен форум за иновативни high-tech продукти 09.11.2017 г.

In English.   In Macedonian.   In Romanian.   In Serbian.

 

Българската Конфедерация за Иновации организира Международен бизнес форум под наслов „Бъдещата форма на сътрудничество между иноватори и инвеститори“, научи Борса.bg от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към Министерство на икономиката. 

 

 

Събитието ще се състои на 11 ноември 2017 г. в зала „Джон Атанасов”, София Тех Парк, бул. Цариградско шосе № 111, гр. София. На международния бизнес форум иноваторите и инвеститорите ще могат да обменят опит помежду си в сферите Hi Tech и Robotization. В тази област ще бъдат представени 20 нови продукта, а посетители ще бъдат близо 500 инвеститори от различни бизнес сектори.

 

Българската конфедерация за иновации е организация с нестопанска цел, създадена през 1999 г. и състояща се от международни организации, банки и университети, която цели изграждането на нови партньорства в бизнеса.

 

Повече информация за събитието може да прочетете ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Българска Конфедерация за Иновации

HR новини

 • Шнайдер Електрик с нов регионален мениджър в България

  Компанията, специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията, Шнайдер Електрик има нов регионален мениджър за българския, албанския, македонския и косовски пазар. Радослав Кошков е новият регионален мениджър.

 • Нов изпълнителен директор оглави Луфтаханза Техник София

  Нов главен изпълнителен директор застава начело на Луфтаханза Техник София. Поста официално зае г-н Торстен Раабе, съобщиха за Борса.bg от българското дружество, част от международната самолетна компания Lufthansa.

 • VOSS търси 500 служители за завода си в Ловеч

  Немската компания VOSS Automotive търси да назначи около 500 служители за новата си производствена база в с. Баховица, Ловеч. Компанията ще наема своите работници от 4 региона – Ловеч, Плевен, Севлиево и Троян, като ще им осигурява безплатен транспорт.

 • Фесто Производство спечели първо място на Годишните HR награди

  На 31 януари 2019 г. се проведе церемонията по връчването на Годишните HR награди на Българска асоциация за управление на хора. Първо място в категория „Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса за 2018 г.“ грабна Фесто Производство.

 • АЗ и МТСП организират форуми за привличане на българи чужбина

  Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Агенцията по заетостта (АЗ) ще организират кариерни форуми през 2019 г. с цел привличане на българите в чужбина към професионална реализация в България, съобщиха за Борса.bg от АЗ.

 • Все повече чуждестранни инженери и техници работят в България

  Все повече се засилва тенденцията висококвалифицирани кадри от съседнина България държави да намират работа в страната. През 2018 г. ръстът на желаещите чужденци да стъпят на българския пазар на труда се е увеличил почти тройно.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6