Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

София с международен форум за иновативни high-tech продукти 09.11.2017 г.

In English.   In Macedonian.   In Romanian.   In Serbian.

 

Българската Конфедерация за Иновации организира Международен бизнес форум под наслов „Бъдещата форма на сътрудничество между иноватори и инвеститори“, научи Борса.bg от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към Министерство на икономиката. 

 

 

Събитието ще се състои на 11 ноември 2017 г. в зала „Джон Атанасов”, София Тех Парк, бул. Цариградско шосе № 111, гр. София. На международния бизнес форум иноваторите и инвеститорите ще могат да обменят опит помежду си в сферите Hi Tech и Robotization. В тази област ще бъдат представени 20 нови продукта, а посетители ще бъдат близо 500 инвеститори от различни бизнес сектори.

 

Българската конфедерация за иновации е организация с нестопанска цел, създадена през 1999 г. и състояща се от международни организации, банки и университети, която цели изграждането на нови партньорства в бизнеса.

 

Повече информация за събитието може да прочетете ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Българска Конфедерация за Иновации

HR новини

 • Кариерен път в различни направления предлага АББ България

  Задължително ли е инженер да се развива в областта на инженеринга, ако иска да стартира професионалния си път в голяма международна компания? Отговор на този въпрос дадоха за Борса.bg от АББ България, компания, в която развиват и предлагат многобройни възможности.

 • 25% от стажантите в Овергаз остават на работа в компанията

  Платеният стаж е един от основните източници на кадри за Овергаз, най-голямата газоразпределителна компания у нас, а преди броени дни традиционната Стажантска академия на предприятието стартира за 12-и път, информираха за Борса.bg от дружеството.

 • Кока-Кола ХБК България е с нов директор

  Юpг Бypĸxaлтep е нoвият изпълнитeлeн диpeĸтop на Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България, информираха от компанията. Ръководната позиция той поема, след като 2 години работи като директор „Продажби" в Кока-кола ХБК в Сърбия и Черна гора.

 • R&M разкрива 100 нови работни места до края на 2018 г.

  „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, българският клон на швейцарската група Reichle & De-Massari AG (R&M), стартира разширение на производството си у нас, което включва и наемане на още 100 служители”, съобщи управителят на българското дружество.

 • Свободна позиция за проектант обяви Химкомплект-Инженеринг АД

  Една от водещите инженерингови компании в България, с над 55 годишен опит в промишленото проектиране – Химкомплект-Инженеринг АД, търси да назначи строителен инженер на трудов договор, обявиха за Борса.bg от КИИП.

 • Софийска вода с нов изпълнителен директор

  Васил Тренев е новият изпълнителен директор на Софийска вода, обявиха за Борса.bg водоразпределителното дружество. Той заема мястото на досегашния ръководител Арно Валто де Мулиак, който се ще се присъедини към ръководството на Veolia Water Technologies.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6