Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

София с международен форум за иновативни high-tech продукти 09.11.2017 г.

In English.   In Macedonian.   In Romanian.   In Serbian.

 

Българската Конфедерация за Иновации организира Международен бизнес форум под наслов „Бъдещата форма на сътрудничество между иноватори и инвеститори“, научи Борса.bg от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към Министерство на икономиката. 

 

 

Събитието ще се състои на 11 ноември 2017 г. в зала „Джон Атанасов”, София Тех Парк, бул. Цариградско шосе № 111, гр. София. На международния бизнес форум иноваторите и инвеститорите ще могат да обменят опит помежду си в сферите Hi Tech и Robotization. В тази област ще бъдат представени 20 нови продукта, а посетители ще бъдат близо 500 инвеститори от различни бизнес сектори.

 

Българската конфедерация за иновации е организация с нестопанска цел, създадена през 1999 г. и състояща се от международни организации, банки и университети, която цели изграждането на нови партньорства в бизнеса.

 

Повече информация за събитието може да прочетете ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Българска Конфедерация за Иновации

HR новини

 • Над 2/3 от компаниите в София ще разширят екипите си

  Разрастване на персонала се очаква в 70% от компаниите в София през следващите две години, гласи направеното от консултантската компания за бизнес имоти MBL проучване, научи Борса.bg. Сред анкетираните 100 водещи фирми са представители на различни отрасли.

 • „Гордея се с труда на моите родители” се провежда за 6-ти път

  Сред близо 20-те компании-участници в 6-тото издание на проекта „Гордея се с труда на моите родители” тази година бяха Стомана Индъстри, Мелексис България, КонтурГлобал Марица Изток 3 и мн. др., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Районът на Пловдив е с най-голям ръст на заетостта у нас

  Районът на Пловдив се утвърждава като една от най-привлекателните дестинации за работодатели и преки инвеститори у нас, научи Борса.bg. Според данни на НСИ градът е с най-голям ръст на заетостта за страната в абсолютни стойности.

 • Проект за обучение чрез работа обхвана над 1600 ученици

  В проекта за обучение чрез работа, реализиран от министерствата на икономиката, на образованието и науката и на труда и социалната политика, вече се включиха повече от 1600 ученици, информираха за Борса.bg от Министерство на икономиката.

 • Скейл Фокус отваря нов офис във Варна

  Eдна от водещите български технологични компании Скейл Фокус официално отвори вратите на новия си развоен център във Варна.
  До края на 2018 г. се планира да бъдат открити общо 40 работни места, а до края на 2019 г. – още 40.

 • АББ България стана „Работодател на годината“

  АББ България бе отличена с първо място в категория „Работодател на годината“ на конкурса, организиран от кариерния форум „Кариера в България. Защо не?". В рамките на форума, освен големия приз „Работодател на годината“, бяха връчени и други отличия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6