Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Служители на Линамар-Монтюпе участваха в спартакиадата в Русе 23.10.2019 г.

На 6 октомври 2019 г. се проведе традиционната работническа спартакиада в гр. Русе. В тазгодишното издание на спортното събитие участие взеха и служители на Линамар-Монтюпе, научи Борса.bg от фирмата.

 

 

Представителите на производствената компания демонстрираха своите спортни заложби в състезанията по мини-футбол и плажен волейбол, като отборът на Линамар-Монтюпе се класира на първо място в надпреварата по мини-футбол.

 

„Горди сме с постиженията на нашите колеги и ги поздравяваме за чудесното представяне в състезателното събитие. Пожелаваме им и в бъдеще да съхранят спортния си дух и мотивация“, заявиха от дружеството.

 

Това е първото участие на служителите на Линамар-Монтюпе в работническата спартакиада в гр. Русе, но организацията има установени традиции в спортните прояви. Турнирът по футбол, който се организира в компанията всяка година, обединява над 100 спортни ентусиасти от екипа на дружеството, а най-изявените играчи биват отличени в категориите „Голмайстор“, „Най-атрактивен гол“ и „Най-добър вратар“.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Монтюпе ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Линамар-Монтюпе

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6