Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

В Скопие, Македония, се проведе Pantheon конференция 27.05.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

На 14 май 2019 г. в хотел Мариот Скопие се състоя конференция за бизнес софтуера Pantheon на тема „Дигитализация 2019”. Събитието бе организирано от компания Даталаб и Икономическата камара за информационни и комуникационни технологии MASIT в Скопие, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Целта на провелата се конференция бе да се посочат актуалните нововъведения в законодателството, предприемачеството, икономиката, както и иновациите в дигитализацията, която се прилагат в Pantheon.

 

Темите, които се обсъдиха по време на събитието, бяха: дигиталната трансформация в Македония; фактори за увеличаване на осведомеността за цифровизация в различните сфери; методи на информационните и комуникационно-технологични компании за помощ в процеса на цифровизацията; ролята на държавата в стимулирането на икономиката в цифровизацията; цифровизацията с Pantheon днес и визията за бъдещето.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • Кроношпан откри повече от 60 нови работни позиции

  Откриване на повече от 60 нови позиции включва инвестиционната програма на Кроношпан България, научи Борса.bg. Така през идната 2020 г. общият брой на наетите в производствената компания ще надвиши 260 души.

 • Работодатели могат да заявят нуждата си от кадри в Плевен

  Работодатели и работодателски организации в гр. Плевен могат да заявят необходимостта от кадри за обучение с придобиване на професионална квалификация, във връзка с изготвяне на предложенията за държавния план-прием в професионалните гимназии.

 • Шест съвета как да откриеш мечтаната работа чрез Борса.bg

  Ти си студент или вече си завършил своето професионално техническо образование – средноспециално или висше? Упорито търсиш възможности за кариерно развитие? А знаеш ли, че в Борса.bg те очакват стотици възможности за обучение, стаж и работа?

 • Един работен ден на инж. Анелия Костадинова от ЛЕМ България

  Сред работните ангажименти на един ръководител R&D проекти в ЛЕМ България са вниманието към нуждите на клиента, проследяването на прогреса по проектите, както и силният интерес към нови начини за подобряване на системата на работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6