Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Скопие дава субсидии за закупуване на инверторни климатици 22.06.2022 г.

In Macedonian  In English   In Romanian  In Serbian

 

Град Скопие, Северна Македония, обяви публична покана за субсидиране на закупуване на високоефективни инверторни климатици за отопление, за която гражданите могат да кандидатстват онлайн, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Средствата, които Скопие ще субсидира, са в чист размер на повече от 62 000 денара.

 

 

За субсидия могат да кандидатстват лица, които са закупили инверторни климатици след 1 януари 2022 г. и са жители на област Скопие и отговарят на определените условия, които включват доброволното и безплатно предадаване на съществуващи печки на дърва, въглища, нефт или мазут. Срокът за кандидатстване е до 1 ноември 2022 г. или до деня на изчерпване на средствата, като ще се следва редът на подаване на заявленията. Документацията, необходима за онлайн кандидатстване, е налична на уебсайта на град Скопие: www.skopje.gov.mk.

 

В публичната покана нямат право да участват жители (домакинства), които имат жилищна сграда с връзка към централно отопление, независимо дали я използват, както и лица, които преди това са получавали субсидии за закупуване на пелетни камини или инвертори.

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • До 29 юли е крайният срок за регистрация в Career Show Awards

  До 29 юли 2022 г. е удължен крайният срок за регистрация в тазгодишното издание на конкурса Career Show Awards. В него успешните проекти и стратегии на компанията Ви, свързани с човешките ресурси, могат да бъдат отличени в над 70 категории.

 • Индексът на Career Show отличи най-добрите работодатели у нас

  Ежегодният индекс „Топ 100 най-добри работодатели в България“ на Career Show има за цел да отличи работодателите, които полагат целенасочени усилия за подобряване на работната атмосфера и условията на труд у нас. Тазгодишното издание открои нови компании.

 • Желяз Кольовски е новият директор в отдел маркетинг във Vivacom

  Желяз Кольовски е новият директор в отдел „Маркетингови комуникации“ във Vivacom, научи Борса.bg от Karieri.bg. Г-н Кольовски има над десетгодишен опит в сферата на маркетинга, като е участвал и ръководил успешно различни проекти в големи компании у нас.

 • До 22 юни кандидатствайте за най-добър работодател в Career Show

  Четвъртото издание на водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2022 отново акцентира върху грижата към служителите, добрата работна среда и развитието на пазара на труда, съобщиха за Борса.bg от Career Show. Компаниите могат да избират от над 70 категории, отличаващи работодателската марка и успешните процеси във фирмите. Т.г Career Show Awards обхвана по-голяма част категории сред, които са „Динамично развиваща се компания”, „Създаване на нов продукт”, „Иновации в работната среда” и др. С чисто нова група от категории „Управление и екипи” организаторите насочват вниманието към личния принос в успеха на дадена компания.

 • Фесто Производство стартира нов образователен проект през април

  Най-новият образователен проект на Фесто Производство, който стартира през април т.г., е Festo Sustainability Award. Компанията е част от компанията Festo SE & Co. KG, която е световен лидер в областта на индустриалната дигитализация.

 • Предстои кариерното събитие за ИТ специалисти на Career Show

  На 19 и 20 май 2022 г. изцяло онлайн ще се проведе водещото кариерно събитие за ИТ специалисти Career Show Tech 2022, съобщиха за Борса.bg организаторите. Над 60 водещи фирми в ИТ сектора ще предложат работа и възможности за развитие на ИТ специалисти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6