Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Сивико е първият гост на инициативата „Технологии в бара” 24.11.2022 г.

Сивико е първият участник в новата си поредица на Професионалната асоциация по роботика и автоматизация (ПАРА, PARA) – Технологии в бара”, съобщиха за Борса.bg организаторите. Инициативата цели да отговори на важни въпроси като Колко струва инвестицията в индустриални роботи?”, Как да изчислим дали има смисъл от тях?”, Можем ли да се доверим на автоматизацията?” и др.

 

 

Задачата пръв да отговори на тези въпроси ще поеме Светослав Василев, който е съосновател на българската компания Сивико. Той отговаря за изграждането и развитието на бизнес стратегията на дружеството, изготвянето на оферти и договори, както и участва в създаването на концептуалните идеи и дизайна на проектите.

 

Първото издания на поредицата ще се проведе на 7 декември 2022 г. от 18:30 часа в бар ДАК-2, а събитието е напълно безплатно за всички.

 

Сивико ООД е инженерна хардуерна и софтуерна компания, чиято основна цел е да предостави възможност на индустрията да бъде по-продуктивна и по-ефективна чрез индустриални инженерни и софтуерни решения. Основният фокус е върху интегрирането на индустриални роботи и индустриални системи за контрол. Компанията разполага с офис и производствена база в Русе и офис в София.

 

Източник на снимковия материал: Сивико

HR новини

 • Джакопо Андреозе ще застане начело на Angelini Pharma

  Начело на фармацевтичната компания Angelini Pharma предстои да застане Джакопо Андреозе, научи Борса.bg от Karieri.bg. Компанията работи в областта на мозъчното здраве, психичното здраве, епилепсията и потребителското здравеопазване.

 • Кока-Кола ХБК България има нов директор „Техническа функция“

  Ренато Беритич поема позицията директор „Техническа функция“ в Кока-Кола ХБК България, научи Борса.bg от Actualno.bg. Една от главните цели на новият директор е да наеме близо 450 професионалисти, които да отговарят за различните дейности в производството.

 • Visteon избра Велизар Димов за поста вицепрезидент „Инженеринг“

  Г-н Велизар Димов зае поста вицепрезидент „Инженеринг“ за Европа на глобалната компания, специализирана в автомобилните технологии, Visteon, като той е първият българин, който ще ръководи инженеринговите ѝ дейности, научи Борса.bg от Economy.bg.

 • Менпауър България излъчи юбилеен епизод на Клуб HR навигатор

  На 29 октомври Менпауър България излъчи 10-ти юбилеен епизод на Клуб HR навигатор, научи Борса.bg от компанията. Дискутираната тема бе за кариерното ориентиране на младежите и рецептата за успешен старт в професионалната им кариера.

 • Какво сочи проучване на Career Show за заплащането в ИТ сектора

  Career Show проведе проучване за удовлетвореността от работното място, което разглежда перспективите за развитие в ИТ сектора, съобщиха за Борса.bg от организацията. Анализът на резултатите разкрива интересни детайли.

 • Предстои двудневното онлайн събитие Career Show Tech 2022

  На 29 и 30 ноември 2022 г. ще се проведе двудневното онлайн събитие Career Show Tech 2022, в което представители от световни ИТ компании ще бъдат специални гост лектори, съобщиха за Борса.bg организаторите от Career Show.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6