Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

За седми път ще бъдат отличени най-добрите български фирми 06.07.2018 г.

За седма поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) организира конкурса „Най-добра българска фирма“, на който ще бъдат отличени най-успешните български компании, информираха Борса.bg организаторите на инициативата.

 

Целта на авторитетния конкурс е да се превърне в традиция, която да мотивира българските фирми да се стремят към все по-висока конкурентоспособност и иновативност.

 

Очаква се седмото издание на конкурса да допринесе за имиджа на българските фирми и да фокусира общественото внимание върху примерите за устойчив бизнес в България, като популяризира добрите бизнес практики. Отново като задължително условие компаниите-участници да са с български капитал и мениджмънт и да представляват български бранд. Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас, а категориите, в които ще се състезават фирмите, са: „Микро и малка фирма“, „Средна и голяма фирма“ и „Най-успешна българка в бизнеса - награда за женско предприемачество“. За пореден път ще бъде присъдена и специалната награда на публиката, която ще избере своя фаворит в конкурса с пряко онлайн гласуване.

 

Крайният срок за кандидатстване в надпреварата е 7 октомври 2018 г.

 

Източник на снимковия материал: Първа инвестиционна банка

HR новини

 • АББ България се класира сред 50-те най-добри работодатели у нас

  АББ България се нареди сред 50-те най-добри работодатели в класацията Career Show Index 2020, научи Борса.bg от организаторите на Career Show. Индексът отличава фирмите на основа на получените от тях награди в няколко бизнес конкурса през предходните три години.

 • Кариерното изложение Career Show с нов формат

  Тази година Career Show 2020 ще изненада търсещите и предлагащите работа с нов формат, съобщиха за Борса.bg организаторите. То става хибридно и ще се проведе в рамките на две събития – физическо изложение на 24 ноември 2020 г., а на 25 ноември като онлайн събитие.

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6