Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Посетете EЕ & ВЕИ, Умни градове и Управление на отпадъците 12.04.2019 г.

От 16 до 18 април 2019 г. в зала 5 и 6 на Интер Експо Център – София ще се проведат изложенията и форумите, посетени на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, интелигентните градове, управлението на отпадъци и рециклирането (EЕ & ВЕИ, Smart Cities и Save the Planet), информираха за Борса.bg организаторите на събитието Виа Експо.

 

 

Всички, регистрирали се онлайн до 12 април на сайта на Виа Експо, получават безплатен пропуск за посещение.

 

Програмата на трите събития е вече готова, а организаторите обещават много семинари, дискусии и срещи, свързани с актуалните теми в направленията.

 

„Посетете изложенията, за да се срещнете с водещи компании от 14 държави, които предлагат рентабилни и екологични решения. Научете и кои са най-разпространените и достъпни възобновяеми източници. Запознайте се с новости, чрез които можете да произвеждате соларна, вятърна, хидро-, био и геотермална енергия за собствени нужди, и да намалите значително разходите за отопление, вентилация и климатизация и още куп други полезни неща”, приканват организаторите.

 

Повече информация за събитията можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо 

HR новини

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • Райхле и Де-Масари връчи вътрешни награди за сътрудничество

  Райхле и Де-Масари България Пръдакшън връчи вътрешнофирмени награди за добро сътрудничество, а големият победител е IT отделът. Сътрудничеството е сред най-важните корпоративни ценности за компанията, част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6