Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Посетете EЕ & ВЕИ, Умни градове и Управление на отпадъците 12.04.2019 г.

От 16 до 18 април 2019 г. в зала 5 и 6 на Интер Експо Център – София ще се проведат изложенията и форумите, посетени на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, интелигентните градове, управлението на отпадъци и рециклирането (EЕ & ВЕИ, Smart Cities и Save the Planet), информираха за Борса.bg организаторите на събитието Виа Експо.

 

 

Всички, регистрирали се онлайн до 12 април на сайта на Виа Експо, получават безплатен пропуск за посещение.

 

Програмата на трите събития е вече готова, а организаторите обещават много семинари, дискусии и срещи, свързани с актуалните теми в направленията.

 

„Посетете изложенията, за да се срещнете с водещи компании от 14 държави, които предлагат рентабилни и екологични решения. Научете и кои са най-разпространените и достъпни възобновяеми източници. Запознайте се с новости, чрез които можете да произвеждате соларна, вятърна, хидро-, био и геотермална енергия за собствени нужди, и да намалите значително разходите за отопление, вентилация и климатизация и още куп други полезни неща”, приканват организаторите.

 

Повече информация за събитията можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо 

HR новини

 • Намери посоката! Ела на „Ден на кариерата“ във ВТУ „Т.Каблешков“

  За шести пореден път Център за кариерно развитие към Висше транспортно училище (ВТУ) „Тодор Каблешков“ организира изложението за работодатели „Ден на кариерата“, научи Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои от 10 ч. на 17 октомври.

 • Оптимизирайте HR процесите в компанията с ТехноЛогика

  Нуждаете се от единна интегрирана система, която да ви помогне да управлявате най-ценния ресурс – човешкия капитал? ТехноЛогика има решение за вас. Компанията представи нов български софтуер, който автоматизира HR процесите в малките и средни предприятия.

 • Един работен ден на Петър Телчаров от Либхер-Транспортейшън

  Как да ръководиш хора, така че работата да тече по възможно най-добрия начин? Как да създадеш обстановка на колегиалност и доверие? Днес на гости ни е Петър Телчаров – програмист на машини с ЦПУ в Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно

  Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение намериха от Луфтханза Техник София, които обособиха т.нар. „Parent-Child“ офис, осигуряващ комфорт на родителите и малчуганите.

 • Новият завод на Биовет в Пещера разкрива над 200 работни места

  На 16 септември т. г. един от водещите европейски производители на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства Биовет официално откри своя нов завод в гр. Пещера, научи Борса.bg от българското дружество.

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6