Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Посетете EЕ & ВЕИ, Умни градове и Управление на отпадъците 12.04.2019 г.

От 16 до 18 април 2019 г. в зала 5 и 6 на Интер Експо Център – София ще се проведат изложенията и форумите, посетени на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, интелигентните градове, управлението на отпадъци и рециклирането (EЕ & ВЕИ, Smart Cities и Save the Planet), информираха за Борса.bg организаторите на събитието Виа Експо.

 

 

Всички, регистрирали се онлайн до 12 април на сайта на Виа Експо, получават безплатен пропуск за посещение.

 

Програмата на трите събития е вече готова, а организаторите обещават много семинари, дискусии и срещи, свързани с актуалните теми в направленията.

 

„Посетете изложенията, за да се срещнете с водещи компании от 14 държави, които предлагат рентабилни и екологични решения. Научете и кои са най-разпространените и достъпни възобновяеми източници. Запознайте се с новости, чрез които можете да произвеждате соларна, вятърна, хидро-, био и геотермална енергия за собствени нужди, и да намалите значително разходите за отопление, вентилация и климатизация и още куп други полезни неща”, приканват организаторите.

 

Повече информация за събитията можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо 

HR новини

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • Семейството на Huawei набира нови попълнения за България

  „Екипът ни в България се разраства и може би търсим точно теб! Разгледай отворените позиции”, с тези думи от Huawei България приканват всички вас да кандидатствате за някои от свободните позиции, които предлага компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6