Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Посетете EЕ & ВЕИ, Умни градове и Управление на отпадъците 12.04.2019 г.

От 16 до 18 април 2019 г. в зала 5 и 6 на Интер Експо Център – София ще се проведат изложенията и форумите, посетени на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, интелигентните градове, управлението на отпадъци и рециклирането (EЕ & ВЕИ, Smart Cities и Save the Planet), информираха за Борса.bg организаторите на събитието Виа Експо.

 

 

Всички, регистрирали се онлайн до 12 април на сайта на Виа Експо, получават безплатен пропуск за посещение.

 

Програмата на трите събития е вече готова, а организаторите обещават много семинари, дискусии и срещи, свързани с актуалните теми в направленията.

 

„Посетете изложенията, за да се срещнете с водещи компании от 14 държави, които предлагат рентабилни и екологични решения. Научете и кои са най-разпространените и достъпни възобновяеми източници. Запознайте се с новости, чрез които можете да произвеждате соларна, вятърна, хидро-, био и геотермална енергия за собствени нужди, и да намалите значително разходите за отопление, вентилация и климатизация и още куп други полезни неща”, приканват организаторите.

 

Повече информация за събитията можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо 

HR новини

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • Георги Манолов от АBB за своя кариерен път от Севлиево до САЩ

  Георги Манолов е ръководител „Подобрение на процесите“ в дружеството на ABB в САЩ. Кариерата на г-н Манолов стартира през 2012 г. като SAP Master Data Administrator в българското дружество. През 2018 г. приема предизвикателството да замине за САЩ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6