Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Регистрирайте се безплатно за изложенията ЕЕ и ВЕИ 2019 в София 18.03.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Регистрирайте се безплатно за посещение на изложенията ЕЕ и ВЕИ, Save the Planet и Smart Cities 2019, които ще се състоят от 16 до 18 април в Интер Експо Център, София. Участие в мащабните събития ще вземат фирми от 14 държави, като част от тях ще предложат възможност за дистрибуция, съобщиха за Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

По време на изложенията посетители ще имат възможността да се запознаят с ползите от нова инвестиция в автономни системи за производство на енергия, икономично оборудване за ОВК, електрически превозни средства, интелигентни решения за домове, сгради, транспорт и инфраструктура, иновации за събиране, компостиране, рециклиране и енергийно оползотворяване на отпадъците.

 

Ще бъде поставен и акцент върху продукти като кондензационен котел с ефективност над 105%, газов двигател с електрическа ефективност от 49.5%, системи за сградна автоматизация и контрол, които минимизират разходите и осигуряват комфорт, нововъведение за прецизно рециклиране на пластмаса и шредери, които спестяват 30% енергия.

 

„Интересна съпътстваща програма събира експерти и инвеститори за дебат. Ще се проведат международният форум „Зелени инвестиции в енергетиката”, конференцията „Sofia Smart City Marketplace“, програмата LIFE – финансиране на проекти за управление на отпадъци и кръгова икономика”, допълниха от Via Expo.

 

Вашата безплатна регистрация можете да направите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Монделийз България търси стажанти в отдел „Човешки ресурси“

  Ти си студент в последна година в университета или наскоро завършил? А търсиш ли вълнуващи възможности за старт в кариерата? Тук е моментът да питаме „Обичаш ли шоколад?“. Страхотно, Монделийз България Продакшън търси стажант в отдел „Човешки ресурси“.

 • Един работен ден на инж. Бончев от Либхер-Транспортейшън Системс

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.

 • Фесто Производство ще бъде на Career Show

  „На 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец в гр. София ще се проведе кариерното изложение Career Show 2019. Участие в него ще вземе и Фесто Производство“, съобщиха за Борса.bg от компанията. Фесто Производство е част германския концерн Festo AG & Co. KG.

 • Креативността е важно качество за екипа на Weber

  Всеки работодател има свой почерк и индивидуален подход при провеждане на интервю за работа. Снежана Семова, изпълнителен директор на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България разказа върху какво поставя акцент при подбора на кадри.

 • Мултивак България: Нов ръководен екип пое Fritsch

  „Водещият производител на машини и оборудване за хлебни изделия Fritsch, който наскоро се присъедини към групата Multivac, има ново ръководство в лицето на Андреас Ейд и Франк Габриел“, научи Борса.bg от Мултивак България.

 • Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show

  Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6