Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Регистрирайте се безплатно за изложенията ЕЕ и ВЕИ 2019 в София 18.03.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Регистрирайте се безплатно за посещение на изложенията ЕЕ и ВЕИ, Save the Planet и Smart Cities 2019, които ще се състоят от 16 до 18 април в Интер Експо Център, София. Участие в мащабните събития ще вземат фирми от 14 държави, като част от тях ще предложат възможност за дистрибуция, съобщиха за Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

По време на изложенията посетители ще имат възможността да се запознаят с ползите от нова инвестиция в автономни системи за производство на енергия, икономично оборудване за ОВК, електрически превозни средства, интелигентни решения за домове, сгради, транспорт и инфраструктура, иновации за събиране, компостиране, рециклиране и енергийно оползотворяване на отпадъците.

 

Ще бъде поставен и акцент върху продукти като кондензационен котел с ефективност над 105%, газов двигател с електрическа ефективност от 49.5%, системи за сградна автоматизация и контрол, които минимизират разходите и осигуряват комфорт, нововъведение за прецизно рециклиране на пластмаса и шредери, които спестяват 30% енергия.

 

„Интересна съпътстваща програма събира експерти и инвеститори за дебат. Ще се проведат международният форум „Зелени инвестиции в енергетиката”, конференцията „Sofia Smart City Marketplace“, програмата LIFE – финансиране на проекти за управление на отпадъци и кръгова икономика”, допълниха от Via Expo.

 

Вашата безплатна регистрация можете да направите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Предстои изложението за работодатели „Стажове“ в ТУ-София

  За девета поредна година Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ към Технически университет – София (ТУ-София) организира изложението за работодатели „Стажове“, информираха за Борса.bg от учебното заведение.

 • Рaйна Крапчанска е новият HR мениджър на BHTC България

  Г-жа Крапчанска ще отговаря за развитието на глобалната HR политика на компанията, за обучителните програми и за превръщането на развойния център на BHTC България в предпочитано място за усъвършенстване на висококвалифицирани инженери.

 • Кои работодатели ще увеличат работната сила през 2020?

  Българските работодатели ще посрещнат новото десетилетие оптимистично, като увереността им за наемане на служители през първото тримесечие на новата 2020 г. се очаква да е положителна във всички индустрии и региони в страната, научи Борса.bg от ManpowerGroup.

 • Един работен ден на инж. Маргарита Николова от БКК 95

  Какви са предимствата да си дама в един предимно мъжки свят – този на инженерите? Как старанието и концентрацията на жената-инженер ѝ помагат да се справя успешно както с работата, така и с грижата за семейството споделя Инж. Маргарита Николова от БКК 95.

 • Един работен ден на инж. Румен Христов от Стам Лтд

  Да си инженер „Динамични и автоматизирани решения за складове“ изисква работа на пълен работен ден, а понякога и след това. За инж. Румен Христов от Стам Лтд удовлетворението от безупречно изпълнен проект едно от нещата, които поддържат желанието му да се развива.

 • Предстоят Годишните HR награди на БАУХ за 2019

  И тази година Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) ще награди най-успешните професионалисти и проекти в областта на управлението на човешките ресурси, научи Борса.bg от Българска стопанска камара (БСК).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6