Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Регистрирайте се безплатно за изложенията ЕЕ и ВЕИ 2019 в София 18.03.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Регистрирайте се безплатно за посещение на изложенията ЕЕ и ВЕИ, Save the Planet и Smart Cities 2019, които ще се състоят от 16 до 18 април в Интер Експо Център, София. Участие в мащабните събития ще вземат фирми от 14 държави, като част от тях ще предложат възможност за дистрибуция, съобщиха за Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

По време на изложенията посетители ще имат възможността да се запознаят с ползите от нова инвестиция в автономни системи за производство на енергия, икономично оборудване за ОВК, електрически превозни средства, интелигентни решения за домове, сгради, транспорт и инфраструктура, иновации за събиране, компостиране, рециклиране и енергийно оползотворяване на отпадъците.

 

Ще бъде поставен и акцент върху продукти като кондензационен котел с ефективност над 105%, газов двигател с електрическа ефективност от 49.5%, системи за сградна автоматизация и контрол, които минимизират разходите и осигуряват комфорт, нововъведение за прецизно рециклиране на пластмаса и шредери, които спестяват 30% енергия.

 

„Интересна съпътстваща програма събира експерти и инвеститори за дебат. Ще се проведат международният форум „Зелени инвестиции в енергетиката”, конференцията „Sofia Smart City Marketplace“, програмата LIFE – финансиране на проекти за управление на отпадъци и кръгова икономика”, допълниха от Via Expo.

 

Вашата безплатна регистрация можете да направите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Етем България успешно приключва проект за обучение на персонала

  ЕТЕМ е една от водещите фирми за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа и е първата компания, напълно интегрираща процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

 • Препоръчай хардуерен инженер и вземи бонус от ITEAM Bulgaria

  От години екипът на Инженер.БГ чрез своята Инженерна борса помага на специалистите у нас и на Балканите да открият мечтаното работно място, а за първи път имаме удоволствието да работим с компания, която използва иновативен метод за подбор – референцията от приятел.

 • Запознайте се със сертификационната програма на БАУХ

  Сертификационната програма на БАУХ има за цел да наложи професионални стандарти за управление на човешки ресурси, чрез които които да подпомогне бизнеса в стремежа му към по-добри резултати и по-мотивирани и ефективни екипи.

 • ВИТТЕ Аутомотив България разкрива нови работни места в Русе

  Преди броени дни ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД откри новата си производствена база на завода в гр. Русе. Инвестицията ще разкрие над 350 нови работни места, с което общият брой на работещите в българското дружество ще надхвърли 1 300 души.

 • Един работен ден на инж. Куфаров от Либхер-Транспортейшън

  Как протича работният ден на един машинен инженер с повече от 15 години професионален опит? Кои са препятствията, които се изпречват на пътя му, и как ги преодолява? Вижте какво разказа инж. Георги Куфаров от Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • VOSS търси да назначи 400 работници до края на 2019 г.

  Немската компания VOSS Automotive, която придоби бившия завод на Great Wall в област Ловеч, търси да назначи 400 работници – предимно машинни оператори и инженери, до края на тази година. От VOSS планират да назначат общо около 1000 служители.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6