Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

РАИС е сред българските участници на ЕМО в Хановер 02.05.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 16 до 21 септември 2019 г. в гр. Хановер, Германия, ще се проведе световното изложение за металообработване ЕМО, на което ще участват три български компании, една от които е РАИС, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Тази година над 1900 фирми от 46 държави ще вземат участие в мащабното международно изложение. ЗММ холдинг България и ВСК Кентавър – Инструментален завод Динамика – Дряново са другите две дружества, които ще представят България по време на ЕМО.

 

В рамките на световния панаир за металообработване, който ще се проведе под мотото „Smart technologies driving tomorrow’s production!“ („Интелигентни технологии управляват производството на утрешния ден!") фирмите-участници ще демонстрират най-новите машини, технически решения и ефективни услуги.

 

РАИС е една от водещите български компании за производство и рециклиране на металорежещи и металообработващи машини с цифрово програмно управление (ЦПУ) с повече от 20-годишна история.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в РАИС ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: EMO Hannover

HR новини

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • Георги Манолов от АBB за своя кариерен път от Севлиево до САЩ

  Георги Манолов е ръководител „Подобрение на процесите“ в дружеството на ABB в САЩ. Кариерата на г-н Манолов стартира през 2012 г. като SAP Master Data Administrator в българското дружество. През 2018 г. приема предизвикателството да замине за САЩ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6