Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

РАИС е сред българските участници на ЕМО в Хановер 02.05.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 16 до 21 септември 2019 г. в гр. Хановер, Германия, ще се проведе световното изложение за металообработване ЕМО, на което ще участват три български компании, една от които е РАИС, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Тази година над 1900 фирми от 46 държави ще вземат участие в мащабното международно изложение. ЗММ холдинг България и ВСК Кентавър – Инструментален завод Динамика – Дряново са другите две дружества, които ще представят България по време на ЕМО.

 

В рамките на световния панаир за металообработване, който ще се проведе под мотото „Smart technologies driving tomorrow’s production!“ („Интелигентни технологии управляват производството на утрешния ден!") фирмите-участници ще демонстрират най-новите машини, технически решения и ефективни услуги.

 

РАИС е една от водещите български компании за производство и рециклиране на металорежещи и металообработващи машини с цифрово програмно управление (ЦПУ) с повече от 20-годишна история.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в РАИС ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: EMO Hannover

HR новини

 • Намери посоката! Ела на „Ден на кариерата“ във ВТУ „Т.Каблешков“

  За шести пореден път Център за кариерно развитие към Висше транспортно училище (ВТУ) „Тодор Каблешков“ организира изложението за работодатели „Ден на кариерата“, научи Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои от 10 ч. на 17 октомври.

 • Оптимизирайте HR процесите в компанията с ТехноЛогика

  Нуждаете се от единна интегрирана система, която да ви помогне да управлявате най-ценния ресурс – човешкия капитал? ТехноЛогика има решение за вас. Компанията представи нов български софтуер, който автоматизира HR процесите в малките и средни предприятия.

 • Един работен ден на Петър Телчаров от Либхер-Транспортейшън

  Как да ръководиш хора, така че работата да тече по възможно най-добрия начин? Как да създадеш обстановка на колегиалност и доверие? Днес на гости ни е Петър Телчаров – програмист на машини с ЦПУ в Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно

  Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение намериха от Луфтханза Техник София, които обособиха т.нар. „Parent-Child“ офис, осигуряващ комфорт на родителите и малчуганите.

 • Новият завод на Биовет в Пещера разкрива над 200 работни места

  На 16 септември т. г. един от водещите европейски производители на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства Биовет официално откри своя нов завод в гр. Пещера, научи Борса.bg от българското дружество.

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6