Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy 15.10.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy и ще се състои в Интер Експо Център.

 

 

„Ако се занимавате с онлайн продажби и бихте желали да разберете как успешно да развиете бизнеса си на тези пазари, това събитие ще ви предложи много полезни съвети“, коментираха за BalkanEngineer.com организаторите.

 

Темите, които ще бъдат разгледани, включват счетоводни и данъчни казуси; правни аспекти на бизнеса в Румъния и Гърция; логистика и складове за стоки; маркетингови и платежни инструменти; платформи за стартиране на бизнес; преводачески и допълнителни услуги; техники за подготовка на магазин.

 

В програмата на събитието са заложени също практически семинари, които ще помогнат на участниците в ключови направления, сред които:

 

 - Продаване на повече стоки в платформата на eMag;

 - Подготвяне на бизнес за Black Friday и предстоящите коледни празници.

 

Билети за събитието може да намерите ТУК

 

Източник на снимковия материал: eCommerce Academy

HR новини

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • Кроношпан откри повече от 60 нови работни позиции

  Откриване на повече от 60 нови позиции включва инвестиционната програма на Кроношпан България, научи Борса.bg. Така през идната 2020 г. общият брой на наетите в производствената компания ще надвиши 260 души.

 • Работодатели могат да заявят нуждата си от кадри в Плевен

  Работодатели и работодателски организации в гр. Плевен могат да заявят необходимостта от кадри за обучение с придобиване на професионална квалификация, във връзка с изготвяне на предложенията за държавния план-прием в професионалните гимназии.

 • Шест съвета как да откриеш мечтаната работа чрез Борса.bg

  Ти си студент или вече си завършил своето професионално техническо образование – средноспециално или висше? Упорито търсиш възможности за кариерно развитие? А знаеш ли, че в Борса.bg те очакват стотици възможности за обучение, стаж и работа?

 • Един работен ден на инж. Анелия Костадинова от ЛЕМ България

  Сред работните ангажименти на един ръководител R&D проекти в ЛЕМ България са вниманието към нуждите на клиента, проследяването на прогреса по проектите, както и силният интерес към нови начини за подобряване на системата на работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6