Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy 15.10.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy и ще се състои в Интер Експо Център.

 

 

„Ако се занимавате с онлайн продажби и бихте желали да разберете как успешно да развиете бизнеса си на тези пазари, това събитие ще ви предложи много полезни съвети“, коментираха за BalkanEngineer.com организаторите.

 

Темите, които ще бъдат разгледани, включват счетоводни и данъчни казуси; правни аспекти на бизнеса в Румъния и Гърция; логистика и складове за стоки; маркетингови и платежни инструменти; платформи за стартиране на бизнес; преводачески и допълнителни услуги; техники за подготовка на магазин.

 

В програмата на събитието са заложени също практически семинари, които ще помогнат на участниците в ключови направления, сред които:

 

 - Продаване на повече стоки в платформата на eMag;

 - Подготвяне на бизнес за Black Friday и предстоящите коледни празници.

 

Билети за събитието може да намерите ТУК

 

Източник на снимковия материал: eCommerce Academy

HR новини

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95

  Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова от БКК 95. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Нови вакантни работни позиции обяви Айгер Инженеринг

  Търсите ли нови предизвикателства в областта на машиностроенето? Мечтаете ли да станете част от екип, създаващ иновативни бутикови технически решения? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да станете част от семейството на Айгер Инженеринг.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6