Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Проведе се 62-ият технически панаир в Белград, Сърбия 07.06.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 21 до 25 май 2018 г. в Белград, Сърбия, се проведе 62-рото издание на Международния панаир на техниката и техническите постижения, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Събитието събра над 600 изложители от 31 държави на 5 континента, а една от компаниите бе утвърденото българско дружество РАИС, специализирано в производството и рециклирането на металорежещи и металообработващи машини с цифрово програмно управление (ЦПУ).

 

 

Тази година специализираното техническо изложение протече под слогана „Стъпка към бъдещето“. Това е най-важното икономическо и техническо събитие в Сърбия, което оказва влияние в областта на техниката и новите технологии върху цяла Югоизточна Европа, като дава възможност на изложителите да достигнат до желаните от тях пазари.

 

Панаирът се провежда от 1937 г. и от тогава до сега е платформа за създаване на контакти, срещи и обмен на информация и опит между изложители и посетители. И през 2018 г. програмата включваше специализирани изложби, b2b срещи, разнообразни презентации, семинари и атрактивни демонстрации.

 

Сред участниците тази година бяха: PROMAN s.r.o., NUKON BULGARIA Ltd., HUBATA SEALS doo и ЕСД БЪЛГАРИЯ.

 

Източник на снимковия материал: Belgrade Fair

HR новини

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95

  Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова от БКК 95. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Нови вакантни работни позиции обяви Айгер Инженеринг

  Търсите ли нови предизвикателства в областта на машиностроенето? Мечтаете ли да станете част от екип, създаващ иновативни бутикови технически решения? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да станете част от семейството на Айгер Инженеринг.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6