Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Преференциални условия за участие в МТП-Пловдив 03.07.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 24 до 29 септември 2018 г. в гр. Пловдив ще се проведе 74-то издание на един от най-авторитетните технически форум на Балканите –  Международен технически панаир (МТП) – Пловдив. „Подготовката на Панаира е в пълен ход, а желаещите да се включат все още могат да го направят, като се възползват и от атрактивни условия за участие“, информираха за Борса.bg  организаторите на събитието от МТП Пловдив.

 

 

Преференциите, от които ще могат да се възползват изложителите, включват обемни отстъпки за наем на площ, както и отстъпки за ранно плащане до 27 юли. Като жест към дългогодишните участници се предвиждат и преференциални условия за поредно представяне.

 

Домакините предоставят възможност на изложителите да ползват и богат набор от рекламни услуги – включване в печатния каталог, реализиране на модерни рекламни проекти на билбордовете и на двата LED екрана в панаирния комплекс. Сред маркетинговите инструменти на изложението са и интернет страница, профил във Facebook и онлайн каталог.

 

Целия материал по темата бихте могли да прочетете в Инженер.bg ТУК. 

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

HR новини

 • АББ България се класира сред 50-те най-добри работодатели у нас

  АББ България се нареди сред 50-те най-добри работодатели в класацията Career Show Index 2020, научи Борса.bg от организаторите на Career Show. Индексът отличава фирмите на основа на получените от тях награди в няколко бизнес конкурса през предходните три години.

 • Кариерното изложение Career Show с нов формат

  Тази година Career Show 2020 ще изненада търсещите и предлагащите работа с нов формат, съобщиха за Борса.bg организаторите. То става хибридно и ще се проведе в рамките на две събития – физическо изложение на 24 ноември 2020 г., а на 25 ноември като онлайн събитие.

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6