Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Предстои уебинар за производството в условия на COVID-19 19.03.2020 г.

Днес, 19 март 2020 г., от 17:00 ч. ще се проведе безплатен уебинар на тема „Бизнес по време на COVID-19. Как производствените процеси да продължат по време на пандемия?“ с участието на г-н Георги Грозданов – ръководител на Технически инженерен център в София към Фесто Производство, и г-н Васил Такев – локален мениджър „Движение, роботика и дискретна автоматизация“ в АББ България. Уебинарът ще бъде излъчен във фейсбук страницата на Професионалната асоциация по роботика и автоматизация (PARA).

 

 

 

Г-н Грозданов и г-н Такев ще представят какви са възможностите за реорганизация на производствата у нас и продължаването на тяхната дейност в условията на пандемия.

 

Тематични акценти в предстоящия уебинар ще бъдат:

 

 - Преструктурирането на поточни линии така, че работниците да са на метри един от друг;

 - Въвеждането на термокамери в производствените помещения;

 - Заместването на чужди доставчици;

 - Алтернативите на участието в търговски панаири и изложения.

 

В рамките на уебинара представители на адвокатско дружество „Попов, Арнаудов и партньори“ ще вземат участие в дискусия за правните последици и предизвикателствата за бизнеса вследствие на извънредно положение.

 

Модератори на събитието ще бъдат Кристиян Михайлов и Йонко Чуклев.

 

Всеки ще има възможност да зададе своите въпроси към специалистите преди или по време на уебинара.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията, можете да намерите ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията, можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: PARA

HR новини

 • Какво ново предстои да видим на Career Show 2020

  Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите.

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6