Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Предстои уебинар за производството в условия на COVID-19 19.03.2020 г.

Днес, 19 март 2020 г., от 17:00 ч. ще се проведе безплатен уебинар на тема „Бизнес по време на COVID-19. Как производствените процеси да продължат по време на пандемия?“ с участието на г-н Георги Грозданов – ръководител на Технически инженерен център в София към Фесто Производство, и г-н Васил Такев – локален мениджър „Движение, роботика и дискретна автоматизация“ в АББ България. Уебинарът ще бъде излъчен във фейсбук страницата на Професионалната асоциация по роботика и автоматизация (PARA).

 

 

 

Г-н Грозданов и г-н Такев ще представят какви са възможностите за реорганизация на производствата у нас и продължаването на тяхната дейност в условията на пандемия.

 

Тематични акценти в предстоящия уебинар ще бъдат:

 

 - Преструктурирането на поточни линии така, че работниците да са на метри един от друг;

 - Въвеждането на термокамери в производствените помещения;

 - Заместването на чужди доставчици;

 - Алтернативите на участието в търговски панаири и изложения.

 

В рамките на уебинара представители на адвокатско дружество „Попов, Арнаудов и партньори“ ще вземат участие в дискусия за правните последици и предизвикателствата за бизнеса вследствие на извънредно положение.

 

Модератори на събитието ще бъдат Кристиян Михайлов и Йонко Чуклев.

 

Всеки ще има възможност да зададе своите въпроси към специалистите преди или по време на уебинара.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията, можете да намерите ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията, можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: PARA

HR новини

 • Водещи фирми участват в онлайн „Национални дни на кариерата“

  Днес, 25 март 2020 г., продължава форумът „Национални дни на кариерата“ – 2020, който тази година се провежда в онлайн формат в три поредни дни – от 24 до 26 март от 11:00 до 17:00 ч. Срещата си с компаниите потребителите могат да осъществят чрез чат интервюта.

 • Commerzbank наема IT специалисти за офиса си в София

  Още в края на 2019 г. водещата немска банка Commerzbank обяви, че обмисля откриването на IT хъб България. До края на 2020 г. банката планира да разкрие 100 работни места в столицата, които да достигнат 400 до края на 2022 г., научи Борса.bg от Economy.bg.

 • Career Show ви кани на „Онлайн HR кафе“

  Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show организира седмични онлайн дискусии „Online HR Café: Home office discussion“, с цел обмяна на опит и добри практики между специалистите по Човешки ресурси и улеснено справянето с извънредната ситуация в страната.

 • Един работен ден на инж. Емил Петков от ЛЕМ България

  Лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере защо, екипът на Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той.

 • Инж. Топчийска – дамата начело на Smart Factory на Шнайдер

  В своята кариера инж. Мария Топчийска работи в редица български и чуждестранни предприятия, както и като външен консултант на Schneider Electric. Преди две години заема позицията мениджър „Индустриализация и поддръжка“ в производствената компания.

 • Един работен ден на инж. Илчев от Костал

  Работата в Костал среща инж. Илчев с екип, в който взаимната подкрепа е условие за отличното изпълнение на работните задължения, а предизвикателствата са част от създаването на иновативни решения и път към индивидуалното професионално израстване.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6