Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Практически семинар за минни технологии в края на април 16.03.2017 г.

На 26 и 27 април т.г. ще се проведе практически семинар за минни технологии, съобщиха от Българската минно-геоложка камара (БМГК) за Борса.bg. Събитието е съвместен проект на БМГК и Dassault Systemes GEOVIA, компания предлагаща софтуерни решения и услуги за минната индустрия. Обучението е подходящо за минни компании, минни оператори и специалисти по минно дело. Мероприятието ще се състои в хотел Новотел в София, от 9:00 до 17:30 часа.

 

 

По време на семинара ще се представи уникален поглед върху два от водещите световни софтуерни продукта за добив на полезни изкопаеми – GEOVIA Surpac и MineSched. Ще се обсъждатоще казуси и ще се провеждат демонстрации, обявиха от камарата.

 

Ще се отдели и специален ден за практическо тестване – 27 април, в рамките на койтоще се разгледаподробно Surpac – софтуер, интегриращ геология, ресурсно моделиране, минно планиране и добив. През другата половина от деня ще се коментира MineSched, иновативен софтуер за минни графици, който подпомага увеличаване на продуктивността и печалбата.

 

Повече информация за събитието бихте могли да получите ТУК!

 

Източник на снимков материал: БМГК

HR новини

 • Монделийз България търси стажанти в отдел „Човешки ресурси“

  Ти си студент в последна година в университета или наскоро завършил? А търсиш ли вълнуващи възможности за старт в кариерата? Тук е моментът да питаме „Обичаш ли шоколад?“. Страхотно, Монделийз България Продакшън търси стажант в отдел „Човешки ресурси“.

 • Един работен ден на инж. Бончев от Либхер-Транспортейшън Системс

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.

 • Фесто Производство ще бъде на Career Show

  „На 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец в гр. София ще се проведе кариерното изложение Career Show 2019. Участие в него ще вземе и Фесто Производство“, съобщиха за Борса.bg от компанията. Фесто Производство е част германския концерн Festo AG & Co. KG.

 • Креативността е важно качество за екипа на Weber

  Всеки работодател има свой почерк и индивидуален подход при провеждане на интервю за работа. Снежана Семова, изпълнителен директор на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България разказа върху какво поставя акцент при подбора на кадри.

 • Мултивак България: Нов ръководен екип пое Fritsch

  „Водещият производител на машини и оборудване за хлебни изделия Fritsch, който наскоро се присъедини към групата Multivac, има ново ръководство в лицето на Андреас Ейд и Франк Габриел“, научи Борса.bg от Мултивак България.

 • Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show

  Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6