Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Практически семинар за минни технологии в края на април 16.03.2017 г.

На 26 и 27 април т.г. ще се проведе практически семинар за минни технологии, съобщиха от Българската минно-геоложка камара (БМГК) за Борса.bg. Събитието е съвместен проект на БМГК и Dassault Systemes GEOVIA, компания предлагаща софтуерни решения и услуги за минната индустрия. Обучението е подходящо за минни компании, минни оператори и специалисти по минно дело. Мероприятието ще се състои в хотел Новотел в София, от 9:00 до 17:30 часа.

 

 

По време на семинара ще се представи уникален поглед върху два от водещите световни софтуерни продукта за добив на полезни изкопаеми – GEOVIA Surpac и MineSched. Ще се обсъждатоще казуси и ще се провеждат демонстрации, обявиха от камарата.

 

Ще се отдели и специален ден за практическо тестване – 27 април, в рамките на койтоще се разгледаподробно Surpac – софтуер, интегриращ геология, ресурсно моделиране, минно планиране и добив. През другата половина от деня ще се коментира MineSched, иновативен софтуер за минни графици, който подпомага увеличаване на продуктивността и печалбата.

 

Повече информация за събитието бихте могли да получите ТУК!

 

Източник на снимков материал: БМГК

HR новини

 • Какво ново предстои да видим на Career Show 2020

  Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите.

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6