Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Отстъпка за участие в изложение seeSUSTAINtec до 1 декември 26.11.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

seeSUSTAINtec е нова бизнес платформа в България и Югоизточна Европа за популяризиране на иновации и знания в сферата на устойчивите решения. Изложението и паралелният форум ще се проведат от 7 до 9 април 2020 г., в гр. София, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Обединявайки три изяви с над 14-годишна история: ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране), Smart Cities (интелигентни градове), Виа Експо разширява обхвата на събитието с нов акцент – Чистота и качество на въздуха. Платформата ще предложи нови маркетингови възможности за развитие на бизнеса за устойчиви решения, срещайки водещи производители с клиенти и дистрибутори.

 

Очакванията са, че пазарът на еко технологии все повече ще се развива в Югоизточна Европа, като всяка индустрия ще се стреми към повече ресурсна ефективност и конкурентност. Следващият програмен период 2021-2027 г. създава благоприятни възможности за финансиране на по-мащабно интегриране на политики и екологични иновации в Югоизточна Европа, като негови основни приоритети ще бъдат: устойчива инфраструктура, околна среда и климат, дигитализация.

 

Станете част от seeSUSSTAINtec и се възползвате от отстъпки и промоционални услуги, като се регистирате до 1 декември 2019 г. ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо

HR новини

 • Предстои изложението за работодатели „Стажове“ в ТУ-София

  За девета поредна година Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ към Технически университет – София (ТУ-София) организира изложението за работодатели „Стажове“, информираха за Борса.bg от учебното заведение.

 • Рaйна Крапчанска е новият HR мениджър на BHTC България

  Г-жа Крапчанска ще отговаря за развитието на глобалната HR политика на компанията, за обучителните програми и за превръщането на развойния център на BHTC България в предпочитано място за усъвършенстване на висококвалифицирани инженери.

 • Кои работодатели ще увеличат работната сила през 2020?

  Българските работодатели ще посрещнат новото десетилетие оптимистично, като увереността им за наемане на служители през първото тримесечие на новата 2020 г. се очаква да е положителна във всички индустрии и региони в страната, научи Борса.bg от ManpowerGroup.

 • Един работен ден на инж. Маргарита Николова от БКК 95

  Какви са предимствата да си дама в един предимно мъжки свят – този на инженерите? Как старанието и концентрацията на жената-инженер ѝ помагат да се справя успешно както с работата, така и с грижата за семейството споделя Инж. Маргарита Николова от БКК 95.

 • Един работен ден на инж. Румен Христов от Стам Лтд

  Да си инженер „Динамични и автоматизирани решения за складове“ изисква работа на пълен работен ден, а понякога и след това. За инж. Румен Христов от Стам Лтд удовлетворението от безупречно изпълнен проект едно от нещата, които поддържат желанието му да се развива.

 • Предстоят Годишните HR награди на БАУХ за 2019

  И тази година Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) ще награди най-успешните професионалисти и проекти в областта на управлението на човешките ресурси, научи Борса.bg от Българска стопанска камара (БСК).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6