Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Отстъпка за участие в изложение seeSUSTAINtec до 1 декември 26.11.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

seeSUSTAINtec е нова бизнес платформа в България и Югоизточна Европа за популяризиране на иновации и знания в сферата на устойчивите решения. Изложението и паралелният форум ще се проведат от 7 до 9 април 2020 г., в гр. София, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Обединявайки три изяви с над 14-годишна история: ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране), Smart Cities (интелигентни градове), Виа Експо разширява обхвата на събитието с нов акцент – Чистота и качество на въздуха. Платформата ще предложи нови маркетингови възможности за развитие на бизнеса за устойчиви решения, срещайки водещи производители с клиенти и дистрибутори.

 

Очакванията са, че пазарът на еко технологии все повече ще се развива в Югоизточна Европа, като всяка индустрия ще се стреми към повече ресурсна ефективност и конкурентност. Следващият програмен период 2021-2027 г. създава благоприятни възможности за финансиране на по-мащабно интегриране на политики и екологични иновации в Югоизточна Европа, като негови основни приоритети ще бъдат: устойчива инфраструктура, околна среда и климат, дигитализация.

 

Станете част от seeSUSSTAINtec и се възползвате от отстъпки и промоционални услуги, като се регистирате до 1 декември 2019 г. ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо

HR новини

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95

  Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова от БКК 95. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Нови вакантни работни позиции обяви Айгер Инженеринг

  Търсите ли нови предизвикателства в областта на машиностроенето? Мечтаете ли да станете част от екип, създаващ иновативни бутикови технически решения? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да станете част от семейството на Айгер Инженеринг.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6