Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Основателят на IPS е новият български предприемач на Endeavor 14.03.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Александър Рангелов бе избран за новия български предприемач на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor за 2019 г. Неговата компания International Power Supply (IPS) е за производство на умни системи за захранване с електроенергия, информираха за Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Рангелов бе избран за български предприемач по време на 85-ия международен селекционен панел на Endeavor, който се състоя в Сан Франциско, САЩ.

 

Компанията IPS е основана през 2010 г., а нейният водещ продукт Exeron използва мощности от възобновяеми енергийни източници за зони, където мрежата не достига или е прекалено слаба. Разработката включва и интелигентна система за управление на батерии, която удължава техния живот със средно 30%.

 

Продуктът впечатлява Endeavor с две неща – работи при екстремни метеорологични условия и може да се управлява от хора без технически и инженерни познания.

 

Източник на снимковия материал: Личен профил

HR новини

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • Райхле и Де-Масари връчи вътрешни награди за сътрудничество

  Райхле и Де-Масари България Пръдакшън връчи вътрешнофирмени награди за добро сътрудничество, а големият победител е IT отделът. Сътрудничеството е сред най-важните корпоративни ценности за компанията, част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6