Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Основателят на IPS е новият български предприемач на Endeavor 14.03.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Александър Рангелов бе избран за новия български предприемач на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor за 2019 г. Неговата компания International Power Supply (IPS) е за производство на умни системи за захранване с електроенергия, информираха за Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Рангелов бе избран за български предприемач по време на 85-ия международен селекционен панел на Endeavor, който се състоя в Сан Франциско, САЩ.

 

Компанията IPS е основана през 2010 г., а нейният водещ продукт Exeron използва мощности от възобновяеми енергийни източници за зони, където мрежата не достига или е прекалено слаба. Разработката включва и интелигентна система за управление на батерии, която удължава техния живот със средно 30%.

 

Продуктът впечатлява Endeavor с две неща – работи при екстремни метеорологични условия и може да се управлява от хора без технически и инженерни познания.

 

Източник на снимковия материал: Личен профил

HR новини

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • Семейството на Huawei набира нови попълнения за България

  „Екипът ни в България се разраства и може би търсим точно теб! Разгледай отворените позиции”, с тези думи от Huawei България приканват всички вас да кандидатствате за някои от свободните позиции, които предлага компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6