Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Оптикс откри нова производствена база в Панагюрище, България 22.02.2023 г.

In Albanian  In English  In Macedonian  In Romanian  In Serbian

 

Специализираната в производството на оптични изделия с военно и гражданско предназначение българска компания Оптикс откри най-значимата си инвестиция в Панагюрище под знака на 25-годишния си юбилей, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Новата производствена сграда на Оптикс е най-голямата инвестиция на предприятието в града до момента и въпреки трудностите екипът е успял с изпреварващи темпове да изгради високотехнологично съоръжение, разполагащо със съвременно оборудване и модерни технологии.

 

По време на официалното откриване гостите имаха възможност да разгледат част от новата производствена зона, която отговаря на всички високи стандарти в оптичното производство, а именно високотехнологична, ергономична и чиста среда.

 

Мащабният инвестиционен обект е пряко свързан и с дългосрочната стратегия на Оптикс за устойчиво развитие, а целите на компанията са цялото оптично производство от различните технологични зони да бъде събрано на едно място. Основните производствени и развойни мощности на фирмата са в Панагюрище. Производствени бази на Оптикс има и в гр. Пловдив, гр. Стрелча и с. Попинци, общ. Панагюрище.

 

Източник на снимковия материал: canva.com 

HR новини

 • България е водеща в Европа по жени специалисти в сектор ИКТ

  Анализ на Евростат показва, че работещите като специалисти по информационни и комуникационни технологии (ИКТ) са около 9.4 милиона души в Европейския съюз, което представлява 4.6% от общата работна сила в ЕС.

 • Career Show с анализ на топ 5 най-търсените IT специалисти

  На 18 и 19 май т.г. предстои да се проведе кариерното събитие за IT професионалисти Career Show Tech 2023. В тази връзка организаторите изготвиха анализ на топ 5 най-търсените IT специалисти от водещите работодатели.

 • Маркетплейс платформата Flip България с нов управител

  Вера Петрова е новоназначеният управител на маркетплейс платформата за търговия с реновирани и сервизирани телефони Flip България, научи Борса.bg от Economy.bg. Г-жа Петрова притежава над 15 години опит в продажбите и бизнес развитието.

 • Обявиха най-влиятелните ИТ личности в България за 2023 г.

  Победителите в годишния индекс на Career Show ,,Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България" станаха ясни в края на месец април. За да бъдат избрани, кандидатите от ИТ сектора в България се състезаваха за гласовете на публиката.

 • Леони България с нов управляващ директор

  Андрей Косоухов заема длъжността директор на Леони България, научи Борса.bg от Economy.bg. Той има висше образование в сферата на икономиката и опит на ръководни позиции повече от 17 години, като част от тях са в компанията Леони.

 • Предстои двудневно кариерно изложение в Стара Загора

  На 28 и 29 април т.г. ще се състои първото по рода си кариерно изложение „WorkIn Stara Zagora", организирано от община Стара Загора, научи Борса.bg от БТА. По време на двудневния форум ще бъде дадена възможност за среща между търсещите и предлагащите работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6