Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

НЕС ще представи своите продукти на форума във Франкфурт 18.02.2019 г.

Нови енергийни системи (НЕС) ще вземе участие на един от най-мащабните форуми за електричество, отоплителни и вентилационни системи в света. НЕС ще представи своите продукти на широката аудитория във Франкфурт на Майн, научи Борса.bg.

 

 

НЕС e доказан лидер в производството на продукти, системи и решения под търговските марки Sunsystem и BURNiT, ползващи алтернативни източници на енергия и щадящи околната среда.

 

Българската компания ще участва на изложението ISH, което се организира на всеки две години от Messe Frankfurt. Участниците на глобалното мероприятие са над 2400 изложители и близо 200 хил. посетители от цял свят.

 

Тази година форума мащабното събитие за електрически, отоплителни и вентилационни системи в света ще се състои в период от 4 дни през месец март, като освен трите фокус групи, изложението покрива частично и строителство, обзавеждане, недвижими имоти и енергийни източници.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Нови енергийни системи (НЕС) ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: НЕС

HR новини

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • Career Show събра топ таланти и работодатели в зала Арена Армеец

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас.

 • BHTC България потърси нови таланти на „Кариерен Кошер 2019“

  Бер-Хелла Термоконтрол България взе участие в изложението „Кариерен Кошер 2019“. То се проведе на 4 септември 2019 г. в Интер Експо Център. Екипът на BHTC България разказа на посетителите на събитието за своята дейност и разработваните от компанията продукти.

 • Един работен ден на инж. Й. Йорданов от Melexis България

  Що е то Lean инженер? Каква е мисията на тази длъжност и защо намирането на най-добрите професионалисти за нея става приоритет за компаниите в световен мащаб? Отговор на тези въпроси Борса.bg получи от инж. Йордан Йорданов от Melexis България.

 • МТСП стартира конкурс за социални иновации

  За пета поредна година МТСП организира конкурс за Национална награда за социални иновации и ще отличи социалните предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации в сектора на социалната икономика.

 • Един работен ден на инж. Георгиев от ЛЕМ България

  „Живот, Енергия, Движение” (Life Energy Motion) – това е основата, върху която се развива международният производител на преобразуватели за ток и напрежение LEM. Екипът ни се срещна с инж. Георги Георгиев от българското дружество ЛЕМ България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6