Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

НЕС ще представи своите продукти на форума във Франкфурт 18.02.2019 г.

Нови енергийни системи (НЕС) ще вземе участие на един от най-мащабните форуми за електричество, отоплителни и вентилационни системи в света. НЕС ще представи своите продукти на широката аудитория във Франкфурт на Майн, научи Борса.bg.

 

 

НЕС e доказан лидер в производството на продукти, системи и решения под търговските марки Sunsystem и BURNiT, ползващи алтернативни източници на енергия и щадящи околната среда.

 

Българската компания ще участва на изложението ISH, което се организира на всеки две години от Messe Frankfurt. Участниците на глобалното мероприятие са над 2400 изложители и близо 200 хил. посетители от цял свят.

 

Тази година форума мащабното събитие за електрически, отоплителни и вентилационни системи в света ще се състои в период от 4 дни през месец март, като освен трите фокус групи, изложението покрива частично и строителство, обзавеждане, недвижими имоти и енергийни източници.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Нови енергийни системи (НЕС) ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: НЕС

HR новини

 • Schneider Electric с отличие от Employer Branding Awards

  Компанията бе отличена в категорията Employer Brand Leader. Приза Schneider Electric сподели с Кока-Кола Хеленик. Церемонията по връчване на престижните HR награди се проведе на 13 февруари 2020 г. в хотел Новотел София в столицата.

 • Career Show 2020 отново ще събере работодатели и топ таланти

  За втора поредна година кариерното изложениеCareer Show ще събере утвърдени работодатели и квалифицирани кадри под покрива на зала Арена Армеец в столицата, споделиха за Борса.bg от организаторите. Мероприятието ще се проведе на 10 септември.

 • Станка Стоянова е новият мениджър „Човешки ресурси“ на R&M

  Професионалният опит на г-жа Стоянова е изцяло в управлението на човешките ресурси в компании като Кроношпан, Германос и УниКредит лизинг. Преди да стане част от екипа на R&M, в продължение на 7 години тя работи в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.

 • Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите

  Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 • Един работен ден на инж. Иванов от Костал

  Подробности за работата в международната компания Костал България Аутомотив и коментара за техническото образование у нас на инж. Костадин Иванов – новият гост в рубриката на Инженер.bg „Един работен ден на...“ , четете в следващите редове.

 • ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на БАУХ

  „ЧЕЗ България бе сред претендентите за Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2019 г.“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Отличията бяха раздадени на церемония, която се проведе на 28 януари 2020 г. в Sofia Live Club в София.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6