Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Немски производители на електрокомпоненти строят заводи в Сърбия 20.05.2020 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Немските компании за електроника HDT и A2000, специализирани в производството на печатни платки, финализират изграждането на заводите си в гр. Свиланац, Сърбия. Очаква се в двете предприятия да бъдат наети общо 200 висококвалифицирани работници, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Фабриката на HDT ще се простира върху площ от 2000 m2  и ще бъде бъдещото работно място на 100 служители. Второто немско дружество – A2000, е закупилha земя, където изгражда предприятие с площ над 1000 . Производството във фабриката ще стартира през втората половина на 2020 г., като се очаква там да бъдат също наети 100 работници.

 

В сръбския град Свиланац оперират много фабрики на световноизвестни компании като Ariston, Panasonic и Wosloch-Schwab, към които скоро ще се присъедини и швейцарският производител на осветително оборудване Regent със завод за 8 млн. евро.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6