Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Мултивак инвестира в нови машини на Trumpf 20.09.2019 г.

Мултивак България Продакшън инвестира 2.5 млн. евро в разширяването на своето производство. Със средствата бяха закупени нови металообработващи машини с марка Trumpf, научи Борса.bg от Трумпф България.

 

 

Новото оборудване се състои от две автоматизирани системи за разкрояване на метални листове, машина за огъване, машина за автоматизирано лазерно заваряване и пробивна лазерна машина. Всички те са произведени от немската компания Trumpf, която е и партньор на групата на Multivac – световен лидер в опаковъчните решения.

 

„Производството на контролни табла за Групата на Multivac се очаква да започне през септември т.г. То ще осигури 20 нови работни позиции, като до края на годината екипът на завода ще нарасне до 162 души“, заявиха от Мултивак България Продакшън.

 

„Това е естествено продължение на модернизирането в Мултивак България Продакшън, след като през лятото на 2018 г. отвори врати производствената база в Божурище“, допълниха от екипа на компанията.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Мултивак България Продакшън, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Трумпф България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България Продакшън

HR новини

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6