Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Мултивак България Продакшън – призьор в класацията на ГБИТК 31.01.2017 г.

Германо-българската търговско индустриална камара (ГБИТК) връчи своите ежегодни награди на германската икономика за тринадесети пореден път, научи Борса.bg. Отличия се връчват на компании, допринесли през последните 12 месеца за развитието на икономическите отношения между България и Германия. Сред наградените попадна и водещата фирма Мултивак България Продакшън, която грабна почетния приз в категория „Малки и средни предприятия“.

 

мултивак

 

В останалите три категории победители станаха:

 - Категория „Големи предприятия“ - „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД;

 - Категория „Корпоративна социална отговорност“ - „Билла България“;

 - Категория „Иновации“ - „Кауфланд България“.

 

 

Мултивак България Продакшън направи първа копка на ново производствено предприятие в Индустриална Зона Божурище-София през септември 2016 г. Компанията получи и сертификат клас „А“ за инвестицията си от 18.8 млн. евро, от които 7.5 млн. евро са предвидени за построяването на производствената база, а останалите са за машини и оборудване. Очакванията се проектът да бъде завършен до 2019 г., като ще се разкрият над 150 работни места, споделят от компанията.

 

Източник на снимковия материал: в. „24 часа“

HR новини

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6