Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Мултивак България бе домакин на „Баварска вечер“ на ГБИТК 30.10.2019 г.

Мултивак България бе домакин на събитието „Баварска вечер“, организирано от Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), което се състоя на 16 октомври 2019 г., съобщиха за Борса.bg от българското дъщерно дружество на световния лидер в опаковъчните решения Multivac.

 

 

На официална церемония по време на проявата бяха връчени наградите на Представителството на Бавария в България. Отличия получиха компаниите с принос в развитието на българо-баварските икономически отношения, като присъстваха над 100 представители от тези компании. Официални гости на „Баварска вечер“ бяха зам.-министъра на икономиката г-н Лъчезар Борисов, д-р Митко Василев – главен управител на ГБИТК и представител на Бавария в България, както и г-жа Урзула Хайнцел, зам.-директор на дирекция „Европа и панаирно дело“ в Баварското държавно министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката.

 

„Multivac прави смели първи крачки в дигитализацията и иновациите. Ние сме пионери в производството на т. нар. „умни опаковъчни машини“ X Line™, при които всеки процес се управлява и контролира със сензорна техника от най-ново поколение. Съоръженията също така повишават ефективността на производството и оптимизират разходите“, заяви управителят на Мултивак България – г-н Трифон Филипов.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Мултивак България, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България

HR новини

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • Георги Манолов от АBB за своя кариерен път от Севлиево до САЩ

  Георги Манолов е ръководител „Подобрение на процесите“ в дружеството на ABB в САЩ. Кариерата на г-н Манолов стартира през 2012 г. като SAP Master Data Administrator в българското дружество. През 2018 г. приема предизвикателството да замине за САЩ.

 • Водещи фирми участват в онлайн „Национални дни на кариерата“

  Днес, 25 март 2020 г., продължава форумът „Национални дни на кариерата“ – 2020, който тази година се провежда в онлайн формат в три поредни дни – от 24 до 26 март от 11:00 до 17:00 ч. Срещата си с компаниите потребителите могат да осъществят чрез чат интервюта.

 • Commerzbank наема IT специалисти за офиса си в София

  Още в края на 2019 г. водещата немска банка Commerzbank обяви, че обмисля откриването на IT хъб България. До края на 2020 г. банката планира да разкрие 100 работни места в столицата, които да достигнат 400 до края на 2022 г., научи Борса.bg от Economy.bg.

 • Career Show ви кани на „Онлайн HR кафе“

  Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show организира седмични онлайн дискусии „Online HR Café: Home office discussion“, с цел обмяна на опит и добри практики между специалистите по Човешки ресурси и улеснено справянето с извънредната ситуация в страната.

 • Един работен ден на инж. Емил Петков от ЛЕМ България

  Лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере защо, екипът на Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6